Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nedělní kurzy vaření v moderním studiu: Zvěřina nebo Maso tady, maso tam

5,0 / 5 Škola vaření Plzeň  (mapa) 6 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Profesionalita, příjemné prostředí

Lucie
Vše si sami vyzkoušíte a pochopitelně ochutnáte
Moderní techniky vaření, které využijete i doma
Spoluautorem projektu je Restauratér roku 2017
Varianty (2)
Vše si sami vyzkoušíte a pochopitelně ochutnáte
Moderní techniky vaření, které využijete i doma
Spoluautorem projektu je Restauratér roku 2017

V Plzni je otevřená nová škola kouzlení! Tedy pardon, vaření.

Dlouho vám do vaší knihy kouzel neboli kuchařky nepřibyl žádný nový recept? Zapište se do Školy vaření Plzeň a naučte se ve zbrusu nových prostorech gastronomického studia uvařit pokrmy, kterými ohromíte třeba na rodinných sešlostech. V menu jsou vždy dva hlavní chody včetně příloh a sladká tečka k tomu

Co si kdy uvaříte? V nabídce je kurz Zvěřina po česku (13. 1. 2019) a Maso tady, maso tam (20. 1. 2019). Oba se konají v neděli, začínají v 15.00 a trvají zhruba 4,5 hodiny. Vše, co uvaříte, si také sníte. 

Zakladateli školy vaření pro veřejnost jsou šéfkuchař Filip Vracovský a Bohumil Rydrych, Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací. Pánové vás seznámí s nejmodernějšími technologiemi a neobvyklými technikami vaření, vždy ale tak, abyste je mohli využít i v domácích podmínkách

Kapacita učebny je 9 osob, každý má své místo a lektora snímá kamera, abyste jeho práci mohli sledovat na velkoplošné obrazovce. Žádný kuchařský trik a grif vám tak neuteče!

Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost. 

Nahoru