Termín
Platnost do 14. 11. 2018.
V ceně
Sommeliérský kurz pro začátečníky
- Termín kurzu: 14. 11. 2018 od 17.00
- Odehrává se pod vedením odborníka v nádherných prostorech „jako ve sklípku“
- Degustace 15 druhů vybraných vín z Moravy a celého světa
- Občerstvení v podobě domácích sýrovo–uzeninových prkének a čerstvého pečiva
- Materiály a mapy vinařských oblastí pro každého účastníka
- Diplom o absolvování kurzu
Délka kurzu je 4 hodiny.
- Rezervace: Na zakoupený termín si musíte rezervovat své místo, a to nejpozději 2 dny předem na gallerywinery@seznam.cz nebo tel. 773 643 466.
- Při rezervování termínu nahlaste jméno účastníka a kód voucheru.
- V případě nemoci je možná změna termínu kurzu na další z nabízených termínů a to pouze v případě volných kapacit.
- Zrušení a přeobjednání je nutné provést telefonicky na 773 643 466, a to nejpozději den před konáním kurzu, na který máte voucher zakoupen. Pokud se předem telefonicky neomluvíte, voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Naučit se pít víno je celkem snadné. Ani rozpoznat červené od bílého nedá tolik práce. Ovšem naučit se pít správně a zachytit i jeho jemnější tóny, to už vyžaduje trochu tréninku.
Nechte milovníky vína poodhalit tajemství jejich oblíbeného moku a pořiďte jim vstup na sommeliérský kurz v Gallery Winery. Určen je pro začátečníky, kteří se tu dozví, jak rozpoznat kvalitní víno a nenechat se při nákupu napálit.

Ve společnosti zkušeného odborníka a v nádherném prostřední připomínajícím moravský sklípek se naučí, jak víno správně degustovat i jak rozeznat jednotlivé odrůdy, zároveň zjistí, jak se dají odhalit a rozlišit vady vín a dozví se něco o výrobě v jednotlivých vinařských oblastech.
Ochutnávat budou 15 druhů z Moravy i ze světa a mezi jednotlivými košty si pochutnají na uzeninových delikatesách a čerstvém pečivu. Stráví tu příjemné čtyři hodiny, v jejichž závěru z nich budou ještě větší a ještě zkušenější milovníci vína, což doloží i absolventský diplom.