Nabídku Kulinářský kurz: Vařte jako šéfkuchař z Francie mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Kurz s Janem Rimplerem: připravte 5chodové menu jako francouzský šéfkuchař

8 zákazníků
Termín: 5 září

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Varianty (1)

V ceně

Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner

  • Termín: středa 5. září 2018 od 17.30 do 21.30
  • Náplň kurzu:
    • příprava 5chodového menu: 
      • pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou na opečené domácí bylinkové bagetce 
      • kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
      • silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
      • kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
      • crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
    • tipy a recepty pro domácí vaření
    • nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
    • zapůjčení zástěry na vaření
    • certifikát o absolvování kurzu 

Můžete využít do 6. 9. 2018

Rezervace: Po zakoupení voucheru je nutné potvrdit svou účast na e-mailu info@kulinerplus.cz,  kde uvedete své jméno, kontaktní údaje a kód voucheru s datem kurzu který jste si zakoupili. 

Storno podmínky nejsou možné. Zastoupení vámi zvoleným náhradníkem však ano.

1 789 Kč
Vyprodáno 1 789 Kč
Ukončeno

„Pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou…“ Jazyk nejkrásnějších receptů připomíná poezii. A poezií bývá i to, co se díky nim vykouzlí na talíři.

Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler – sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu o 5 chodech. 

Kurz se koná ve středu 5. září a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech.

Jaké dobroty budete chystat?

Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření.

Iva

Příjemné prostředí, profi přístup a výborná organizace kurzu :-)

Iva

Příjemné prostředí, profi přístup a výborná organizace kurzu :-)

Kristýna

vyborny kurz spokojenost se vsim a jen doporucujeme priste urcite pujdeme zase na nejaky jiny necemu se priucit

Kuliner
Bohunická cesta 15, Moravany, 66448

Kuliner

Bohunická cesta 15, Moravany

Zobrazit na mapě
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Jak uplatnit
Storno podmínky

Chybí vám nějaké další informace?

Zeptejte se nás na cokoliv
O podniku
Kuliner
Bohunická cesta 15, Moravany, 66448
Více o podniku