Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vojákova cela v centru Brna: únikovka z prostředí věznice pro 4–6 hráčů

4,7 / 5 unIQue room, s.r.o. Brno  (mapa) 40 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Mila obsluha, ukoly byly idealne obtizne a dobre I pro vice hracu.

Jiří
Varianty (1)

Koukat na napínavé situace jen v televizi je podle vás nuda? Vyrazte tedy na únikovku a zažijte dobrodružství na vlastní kůži!

Vyrazte za originální zábavou a napínavým příběhem do Unique Room. Pro fandy vojenské tematiky je únikovka Vojákova cela jasná volba, ale dobře se budou bavit i ostatní. 4–6 hráčů si zkrátka užije až 75 minut akce, tak vezměte rodinu či partu a hurá za hádankami!

Byla to první návštěva únikové hry mě i mých přátel. Nevěděli jsme, co očekávat, ale nadchlo nás to a doslova pohltilo! Personál byl milý a přátelský. Jen tak dál.“ – Monika, březen 2018

Vojákovy starosti na vaši hlavu

Dostanete se do kůže vojáka zamčeného v nevlídné cele. Zjistíte, proč ho potkal takový osud? Co předcházelo uvěznění a jak se z cely dostat ven? K vyřešení záhady je třeba dát hlavy dohromady. Úplná brnkačka to nebude, čeká vás totiž řada hlavolamů a hádanek. 

Hru si zahrajete v centru Brna, kousek od parku Lužánky. Je pěkně rozmanitá a má co nabídnout jak začátečníkům, tak ostříleným týmům, které už mají pár zapeklitých her za sebou. 

Nahoru