Všechno, co jsme uvařili jsme ochutnali, bylo dost pro každého. Líbilo se mi, ze jsme ingredience připravovali společně a nezdrzovali se tím, ze by si každý dělal všechno svoje. Nejlepší byly palačinky :-)
Kurz měl podle popisu trvat 4 hodiny, bohužel vše proběhlo jako v rychlíku. Uvařili jsme dvě polévky (v podstatě jsme do předem připraveného vývaru nasypali předem nakrájené suroviny), připravili jarní závitky (do rýžového papíru jsme zabalili předem nakrájenou zeleninu a krevety) a nakonec jsme na pánvi usmažili palačinku, kterou jsme naplnili předem připraveným mangovým pyré. Tohle vše za necelé dvě hodiny a 1800 Kč. A na závěr po mně ještě chtěli zaplatit třetinku vody, kterou mi na začátku na uvítání nabídli.
Před třemi týdny jsem se zúčastnila kurzu thajské kuchyně ve stejné restauraci a za stejnou cenu, a rozdíl byl obrovský. Tento kurz v podstatě nemá žádnou cenu a nemohu jej doporučit. Nic jsme se nenaučili a jídlo odpovídalo menšímu menu v hodnotě maximálně pár stokorun, které jsme si jako bonus sami nachystali.
Poměr ceny „kurzu“ a toho, co jsme se dověděli a naučili, nedává moc smysl.
Vyjádření podniku
Před 6 roky
Dobrý den, vážený pane,
vaše recenze je dost nespecifická, přišel jste na kurz vaření, uvařil jste několik pokrmů, dozvěděl se mnoho informací, získal receptury k vaření a info kde nakoupit. Co víc chcete, pochopil jste kde jste vůbec byl?