Vařte a ochutnávejte: kurz vietnamské kuchyně s profíkem v Café Buddha
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2018.
V ceně
Kurz vietnamské kuchyně v Café Buddha v Norské ulici
- Délka: 2,5–3 hodiny
- Termín: libovolný dle výběru na webu
- Co budete připravovat:
- Vietnamese summer rolls (letní nesmažené závitky s nudlemi a krevetami)
- Bun cha (grilovaný marinovaný vepřový bůček s nudlemi, bylinkami a zálivkou)
- Pho bo stock (vývar pro přípravu polévek Pho)
- Nuoc cham sauce (omáčka používaná do většiny vietnamských jídel)
- Pandanové palačinky s kokosem
- Vietnamská káva Trung Nguyen
- Kurz probíhá ve skupině maximálně 12 osob.
Můžete využít do 30. 6. 2018
- Rezervace: Vyberte si termín na webu a rezervujte ho na mailu info@cafebuddha.cz alespoň 1 týden předem. Nahlaste jméno, termín, počet osob, kód voucheru a telefon.
- Doporučuje se včasná rezervace – nejpozději 21 dní před koncem platnosti voucheru.
- Co uvaříte, to sníte: Navařené pokrmy si můžete dát v restauraci nebo odnést domů za příplatek 10 Kč/1 krabička.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 7 dní předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak si gurmán představuje Vietnam? Jako zemi s loukami citronové trávy a řekami rybí omáčky.
Přijďte do Café Buddha v Norské ulici objevit Vietnam. Nebo ještě lépe: vietnamskou kuchyni. Gurmán a cestovatel Marek Partl vás provede těmi nejbláznivějšími uličkami Saigonu a Sapy a naučí vás připravit menu o 4 chodech. Vařit budete ve skupině maximálně 7 účastníků.
Jaká jídla budete připravovat?
|
Vietnamská jídla jsou pestrá a výrazná. Mají málo tuků a hodně sacharidů, takže lahodí i vyznavačům zdravého životního stylu.
Marek Partl se jídla učil připravovat přímo v Saigonu a v malých vesničkách při svých asijských toulkách. Později působil ve vyhlášených pražských restauracích pod zkušenou kuchařkou Sofii Smith a Ratanou Phomprasit, která své umění předvádí právě v Café Buddha, v Modrém Zubu, restauraci Noi nebo Občanské Plovárně.