Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zájezd do Pobaltí na 3–4 noci: Lotyšsko a Litva, případně i Estonsko a Helsinki

4,4 / 5 CK Metal Estonsko 29 prodejů

Přehled nabídky

1 osoba • 6 dní (3 noci)
1 osoba • 7 dní (4 noci)

Nezaručujeme, že si konečně zapamatujete, že je Riga v Lotyšsku a Vilnius v Litvě, ale jinak na tato města stoprocentně nezapomenete.

Vydejte se s CK Metal na objevitelskou výpravu do Pobaltí, které by žádný z cestovatelů neměl nechat bez povšimnutí. Pobaltské státy získaly nezávislost až po roce 1990, o to hrdější na ni ale jsou. Na výběr máte dvě trasy: zájezd na 3 noci se koná v květnu, červnu a červenci, zájezd na 4 noci pouze v červenci.  

Na jaké se připravit počasí? Mrkněte se na průměrné teploty, třeba v červnu bývá v Rize kolem 16 °C. 

V ceně je vždy autobusová doprava, ubytování ve 2* nebo 3* hotelu a kontinentální snídaně. Na cestu se s vámi vydá zkušený průvodce, který vás vezme na ta nejzajímavější místa a přihodí spoustu informací o historii i přírodních krásách.  

Lotyšsko a Litva, případně i Estonsko a Helsinki

V čem jsou oba zájezdy stejné a v čem se liší? Kratší expedice vás zavede do Lotyšska a Litvy, navštívíte mj. Rigu a Vilnius, kde budete obdivovat historická centra, památky i hanzovní domy, poznáte ale i kus krásné přírody v NP Trakai, jehož dominantou je hrad stojící uprostřed jezera. 

Během delšího zájezdu zavítáte kromě výše zmíněných míst také do Estonska, projdete si Tallinn a zamíříte odtud trajektem (není v ceně) do finských Helsinek. Naráz tak procestujete čtyři země, nezní to skvěle?

Podívejte se na podrobný program zájezdu na 3 nocina 4 noci.

Nahoru