Tip: Připravili jsme pro vás přehled o tom, jak zpracováváme osobní údaje. Odkaz na něj najdete vždy v uživatelském menu, nebo se podívejte zde.

Show šéfkuchaře Petra Ocknechta: Ochutnejte exotické hmyzí speciality

12 zákazníků
už jen 18 ks
Poprvé u nás

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Atrium Pizzeria&Restaurant
Fryčajova 29, Brno
Více o podniku
Varianty (2)

V ceně

  • Show šéfkuchaře Petra Ocknechta
  • Kuchař vaří přímo před vámi, od každého jídla dostanete jednu porci a to, co vám obzvláště zachutná, si můžete přidat.
  • Menu:
    • wellcome drink
    • pizza s moučným červem
    • cvrček na másle
    • zophobas na chilli
    • restované saranče
    • duo švábů
    • hmyzí dezert
  • Termín: 19. dubna od 18.00 hod.

Můžete využít do 19. 4. 2018 (platí pro všechny varianty)

Rezervace: své místo u stolu si zamluvte na tel. 732 347 856.

  • za příplatek lze doobjednat tyto speciality:
    • škorpión 250 Kč/ks
    • sklípkan růžový 350 Kč/ks

Voucher je vázaný na termín, po rezervaci jej tedy nelze stornovat.

550 Kč 449 Kč
550 Kč 449 Kč
Ukončeno

V ceně

  • Show šéfkuchaře Petra Ocknechta
  • Kuchař vaří přímo před vámi, od každého jídla dostanete jednu porci a to, co vám obzvláště zachutná, si můžete přidat.
  • Menu (vše 2×)
    • wellcome drink
    • pizza s moučným červem
    • cvrček na másle
    • zophobas na chilli
    • restované saranče
    • duo švábů
    • hmyzí dezert
  • Termín: 19. dubna od 18.00 hod.

Můžete využít do 19. 4. 2018 (platí pro všechny varianty)

Rezervace: své místo u stolu si zamluvte na tel. 732 347 856.

  • za příplatek lze doobjednat tyto speciality:
    • škorpión 250 Kč/ks
    • sklípkan růžový 350 Kč/ks

Voucher je vázaný na termín, po rezervaci jej tedy nelze stornovat.

1 100 Kč 889 Kč
1 100 Kč 889 Kč
Ukončeno

Když se Robinson vyvržený mořskou vlnou rozhlédl, zjistil, že na ostrově nežije nic kromě drobného hmyzu. „Výborně,“ napadlo ho. „Založím si tu luxusní restauraci!“

Využití hmyzu jako potravy (odborně entomofágie) je zcela běžná záležitost ve většině zemí světa – tedy kromě tzv. Západu. Přijďte si Restaurace Atrium rozšířit své labužnické zkušenosti a slupnout pár sarančat, cvrčků, moučných červů, nebo za příplatek třeba i sklípkana! Troufnete si?

Na konzumaci hmyzu v mnoha zemích světa závisí život, ale nejen to: některé druhy hmyzu jsou navíc považovány za výjimečné lahůdky. Poučí vás o nich odborník nejpovolanější. Petr Ocknecht je první kuchař v České republice, který předvádí a učí ve spolupráci s MZLU Brno o Entomofágii. Je spoluautor kuchařky Kuchyně hmyzem zpestřená.

Až se nasytíte hmyzími pochoutkami, mrkněte do nápojového lístku a zvažte, zda v Atriu nezůstat ještě na 1 drink a neprobrat u něj svůj čerstvý nevšední zážitek.

Atrium Pizzeria&Restaurant
Fryčajova 29, Brno

Atrium Pizzeria&Restaurant

Fryčajova 29, Brno

Dnes otevřeno 12:00–22:00
Zobrazit na mapě
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Bezbariérový přístup
Internet zdarma
Bereme karty
U nás se nekouří
Letní zahrádka
Domácí mazlíčci vítáni
Michaela

Velmi poutavá přednáška, dozvěděly jsme se mnoho nového o hmyzu.

Jiří

Celkově prostředí, přednáška, informace, nemělo to chybu

Jak uplatnit

Rezervace: své místo u stolu si zamluvte na tel. 732 347 856.

Můžete využít do 19. 4. 2018

Příplatky
  • za příplatek lze doobjednat tyto speciality:
    • škorpión 250 Kč/ks
    • sklípkan růžový 350 Kč/ks
Storno podmínky

Voucher je vázaný na termín, po rezervaci jej tedy nelze stornovat.

Chybí vám nějaké další informace?

1 Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
Atrium Pizzeria&Restaurant
Fryčajova 29, Brno
Více o podniku

Hodnocení podniku Atrium Pizzeria&Restaurant

Hodnocení podniku Atrium Pizzeria&Restaurant

5,0/5 (2 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
4 0
3 0
2 0
1 0
Jiří

Celkově prostředí, přednáška, informace, nemělo to chybu

4. 5. 2018
Michaela

Velmi poutavá přednáška, dozvěděly jsme se mnoho nového o hmyzu.

2. 5. 2018