Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Show šéfkuchaře Petra Ocknechta: Ochutnejte exotické hmyzí speciality

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Atrium Pizzeria&Restaurant

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • Show šéfkuchaře Petra Ocknechta
  • Kuchař vaří přímo před vámi, od každého jídla dostanete jednu porci a to, co vám obzvláště zachutná, si můžete přidat.
  • Menu:
    • wellcome drink
    • pizza s moučným červem
    • cvrček na másle
    • zophobas na chilli
    • restované saranče
    • duo švábů
    • hmyzí dezert
  • Termín: 19. dubna od 18.00 hod.

Rezervace: své místo u stolu si zamluvte na tel. 732 347 856.

  • za příplatek lze doobjednat tyto speciality:
    • škorpión 250 Kč/ks
    • sklípkan růžový 350 Kč/ks 

Voucher je vázaný na termín, po rezervaci jej tedy nelze stornovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

550 Kč −18 % 449 Kč
550 Kč −18 % 449 Kč
1 100 Kč −19 % 889 Kč
1 100 Kč −19 % 889 Kč

Když se Robinson vyvržený mořskou vlnou rozhlédl, zjistil, že na ostrově nežije nic kromě drobného hmyzu. „Výborně,“ napadlo ho. „Založím si tu luxusní restauraci!“

Využití hmyzu jako potravy (odborně entomofágie) je zcela běžná záležitost ve většině zemí světa – tedy kromě tzv. Západu. Přijďte si Restaurace Atrium rozšířit své labužnické zkušenosti a slupnout pár sarančat, cvrčků, moučných červů, nebo za příplatek třeba i sklípkana! Troufnete si?

Na konzumaci hmyzu v mnoha zemích světa závisí život, ale nejen to: některé druhy hmyzu jsou navíc považovány za výjimečné lahůdky. Poučí vás o nich odborník nejpovolanější. Petr Ocknecht je první kuchař v České republice, který předvádí a učí ve spolupráci s MZLU Brno o Entomofágii. Je spoluautor kuchařky Kuchyně hmyzem zpestřená.

Až se nasytíte hmyzími pochoutkami, mrkněte do nápojového lístku a zvažte, zda v Atriu nezůstat ještě na 1 drink a neprobrat u něj svůj čerstvý nevšední zážitek.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru