Show šéfkuchaře Petra Ocknechta: Ochutnejte exotické hmyzí speciality
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Show šéfkuchaře Petra Ocknechta
- Kuchař vaří přímo před vámi, od každého jídla dostanete jednu porci a to, co vám obzvláště zachutná, si můžete přidat.
- Menu:
- wellcome drink
- pizza s moučným červem
- cvrček na másle
- zophobas na chilli
- restované saranče
- duo švábů
- hmyzí dezert
- Termín: 19. dubna od 18.00 hod.
Rezervace: své místo u stolu si zamluvte na tel. 732 347 856.
- za příplatek lze doobjednat tyto speciality:
- škorpión 250 Kč/ks
- sklípkan růžový 350 Kč/ks
Voucher je vázaný na termín, po rezervaci jej tedy nelze stornovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Show šéfkuchaře Petra Ocknechta
- Kuchař vaří přímo před vámi, od každého jídla dostanete jednu porci a to, co vám obzvláště zachutná, si můžete přidat.
- Menu (vše 2×)
- wellcome drink
- pizza s moučným červem
- cvrček na másle
- zophobas na chilli
- restované saranče
- duo švábů
- hmyzí dezert
- Termín: 19. dubna od 18.00 hod.
Rezervace: své místo u stolu si zamluvte na tel. 732 347 856.
- za příplatek lze doobjednat tyto speciality:
- škorpión 250 Kč/ks
- sklípkan růžový 350 Kč/ks
Voucher je vázaný na termín, po rezervaci jej tedy nelze stornovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když se Robinson vyvržený mořskou vlnou rozhlédl, zjistil, že na ostrově nežije nic kromě drobného hmyzu. „Výborně,“ napadlo ho. „Založím si tu luxusní restauraci!“
Využití hmyzu jako potravy (odborně entomofágie) je zcela běžná záležitost ve většině zemí světa – tedy kromě tzv. Západu. Přijďte si Restaurace Atrium rozšířit své labužnické zkušenosti a slupnout pár sarančat, cvrčků, moučných červů, nebo za příplatek třeba i sklípkana! Troufnete si?

Na konzumaci hmyzu v mnoha zemích světa závisí život, ale nejen to: některé druhy hmyzu jsou navíc považovány za výjimečné lahůdky. Poučí vás o nich odborník nejpovolanější. Petr Ocknecht je první kuchař v České republice, který předvádí a učí ve spolupráci s MZLU Brno o Entomofágii. Je spoluautor kuchařky Kuchyně hmyzem zpestřená.
Až se nasytíte hmyzími pochoutkami, mrkněte do nápojového lístku a zvažte, zda v Atriu nezůstat ještě na 1 drink a neprobrat u něj svůj čerstvý nevšední zážitek.