Čtyřchodové velikonoční menu pro 2 osoby s výhledem na přehradu
Přehled nabídky
Když vyhlížíte jaro, je nejlepší usadit se na terase s výhledem.
Oslavte začátek jara vytříbeným velikonočním menu, které si pro vás připravila hotelová restaurace Rakovec. Vezměte partnera nebo kamarádku a vychutnejte si nejen čtyřchodové menu, ale díky prosklené terase i krásný výhled na Brněnskou přehradu. Od pondělí do pátku sem můžete zajít od 15 hodin, o víkendu kdykoliv.
Nejprve si pochutnáte na jarním salátku s křepelčími vejci, poté přijde na řadu polévka z mladého špenátu a jako hlavní chod vás čeká kukuřičné kuřátko s medvědím česnekem a bramborovým pyré. A zatímco si budete pochutnávat na lívanečcích s tvarohem a rebarborovou marmeládou, můžete přemýšlet, jestli hostinu zapijete vínem, nebo vyzkoušíte nějakou specialitu z rumového lístku.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.