Termín
Platnost do 9. 5. 2018.
V ceně
Sommeliérský kurz pro začátečníky
- Termín kurzu: 9. 5. 2018 od 17.00
- Odehrává se pod vedením odborníka v nádherných prostorech „jako ve sklípku“
- Degustace 15 druhů vybraných vín z Moravy a celého světa
- Občerstvení v podobě domácích sýrovo-uzeninových prkének a čerstvého pečiva
- Materiály a mapy vinařských oblastí pro každého účastníka
- Diplom o absolvování kurzu
- Náplň:
- Naučíte se poznat kvalitní víno a rozpoznat vady vín
- Dozvíte se, jaká vína nakupovat a jak se nenechat napálit
- Poznáte veškeré vinařské oblasti světa, jejich historii a zvlášnosti
Délka kurzu je 4 hodiny.
- Rezervace: Na zakoupený termín si musíte zamluvit místo, a to nejpozději 2 dny předem na e‑mailu gallerywinery@seznam.cz nebo tel. 773 643 466.
- Při rezervaci nahlaste jméno účastníka a kód voucheru.
- V případě nemoci je možná změna termínu kurzu na jiný z nabízených.
- Zrušení a přeobjednání je nutné provést telefonicky na 773 643 466, a to nejpozději den před konáním kurzu, na který máte voucher zakoupen.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Naučit se pít víno je celkem snadné. Ani rozpoznat červené od bílého nedá tolik práce. Ovšem naučit se pít správně a zachytit i jeho jemnější tóny, to už vyžaduje trochu tréninku.
Nechte milovníky vína poodhalit tajemství jejich oblíbeného moku a pořiďte jim vstup na sommeliérský kurz v Gallery Winery. Určen je pro začátečníky, kteří se tu dozví, jak rozpoznat kvalitní víno a nenechat se při nákupu napálit.

Ve společnosti zkušeného odborníka a v nádherném prostřední připomínajícím moravský sklípek se naučí, jak víno správně degustovat i jak rozeznat jednotlivé odrůdy, zároveň zjistí, jak se dají odhalit a rozlišit vady vín a dozví se něco o výrobě v jednotlivých vinařských oblastech.
Ochutnávat budou 15 druhů z Moravy i ze světa a mezi jednotlivými košty si pochutnají na uzeninových delikatesách a čerstvém pečivu. Stráví tu příjemné čtyři hodiny, v jejichž závěru z nich budou ještě větší a ještě zkušenější milovníci vína, což doloží i absolventský diplom.