Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vánoční dárek: Sommeliérský kurz pro začátečníky vč. občerstvení

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (3)

Sommeliérský kurz pro začátečníky

  • Odehrává se pod vedením odborníka v nádherných prostorech „jako ve sklípku“
  • Degustace 15 druhů vybraných vín z Moravy a celého světa
  • Občerstvení v podobě domácích sýrovo-uzeninových prkének a čerstvého pečiva
  • Materiály a mapy vinařských oblastí pro každého účastníka
  • Diplom o absolvování kurzu
  • Náplň:
    • Naučíte se poznat kvalitní víno a rozpoznat vady vín
    • Dozvíte se, jaká vína nakupovat a jak se nenechat napálit
    • Poznáte veškeré vinařské oblasti světa, jejich historii a zvlášnosti

Délka kurzu je 4 hodiny. 

  • Rezervace: Na zakoupený termín si musíte zamluvit místo, a to nejpozději 2 dny předem na e‑mailu gallerywinery@seznam.cz nebo tel. 773 643 466. 
  • Při rezervaci nahlaste jméno účastníka a kód voucheru. 
  • V případě nemoci je možná změna termínu kurzu na jiný z nabízených.
  • Zrušení a přeobjednání je nutné provést telefonicky na 773 643 466, a to nejpozději den před konáním kurzu, na který máte voucher zakoupen. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč −66 % 849 Kč
2 500 Kč −66 % 849 Kč
2 500 Kč −66 % 849 Kč
2 500 Kč −66 % 849 Kč
2 500 Kč −66 % 849 Kč
2 500 Kč −66 % 849 Kč

Naučit se pít víno je celkem snadné. Ani rozpoznat červené od bílého nedá tolik práce. Ovšem naučit se pít správně a zachytit i jeho jemnější tóny, to už vyžaduje trochu tréninku.

Nechte milovníky vína poodhalit tajemství jejich oblíbeného moku a pořiďte jim vstup na sommeliérský kurz v Gallery Winery. Určen je pro začátečníky, kteří se tu dozví, jak rozpoznat kvalitní víno a nenechat se při nákupu napálit.

Ve společnosti zkušeného odborníka a v nádherném prostřední připomínajícím moravský sklípek se naučí, jak víno správně degustovat i jak rozeznat jednotlivé odrůdy, zároveň zjistí, jak se dají odhalit a rozlišit vady vín a dozví se něco o výrobě v jednotlivých vinařských oblastech.

Ochutnávat budou 15 druhů z Moravy i ze světa a mezi jednotlivými košty si pochutnají na uzeninových delikatesách a čerstvém pečivu. Stráví tu příjemné čtyři hodiny, v jejichž závěru z nich budou ještě větší a ještě zkušenější milovníci vína, což doloží i absolventský diplom. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita