
Termín
Platnost do 25. 3. 2018.
V ceně
- Víkendový kurz výroby sýrů
- Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
(2× třílůžkový pokoj) - Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
- Termín: 20.–21. 1. 2018
- 1 voucher = 1 osoba
Náplň kurzu
- skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- mlékárenské kultury, očkování mléka
- teploty, sýření
- krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- solení, lisování, zrání
Co si vyrobíte?
- různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
- vyrábět budete z kravského i kozího mléka
- výrobky si odvezete domů
Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30)
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd
Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 25. 3. 2018.
V ceně
- Víkendový kurz výroby sýrů
- Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
(2× třílůžkový pokoj) - Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
- Termín: 27.–28. 1. 2018
- 1 voucher = 1 osoba
Náplň kurzu
- skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- mlékárenské kultury, očkování mléka
- teploty, sýření
- krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- solení, lisování, zrání
Co si vyrobíte?
- různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
- vyrábět budete z kravského i kozího mléka
- výrobky si odvezete domů
Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd 9.30)
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd
Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 25. 3. 2018.
V ceně
- Víkendový kurz výroby sýrů
- Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
(2× třílůžkový pokoj) - Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
- Termín: 10.–11. 2. 2018
- 1 voucher = 1 osoba
Náplň kurzu
- skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- mlékárenské kultury, očkování mléka
- teploty, sýření
- krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- solení, lisování, zrání
Co si vyrobíte?
- různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
- vyrábět budete z kravského i kozího mléka
- výrobky si odvezete domů
Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30)
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd
Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 25. 3. 2018.
V ceně
- Víkendový kurz výroby sýrů
- Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
(2× třílůžkový pokoj) - Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
- Termín: 24.–25. 2. 2018
- 1 voucher = 1 osoba
Náplň kurzu
- skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- mlékárenské kultury, očkování mléka
- teploty, sýření
- krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- solení, lisování, zrání
Co si vyrobíte?
- různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
- vyrábět budete z kravského i kozího mléka
- výrobky si odvezete domů
Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30)
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd
Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 25. 3. 2018.
V ceně
- Víkendový kurz výroby sýrů
- Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
(2× třílůžkový pokoj) - Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
- Termín: 3.–4. 3. 2018
- 1 voucher = 1 osoba
Náplň kurzu
- skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- mlékárenské kultury, očkování mléka
- teploty, sýření
- krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- solení, lisování, zrání
Co si vyrobíte?
- různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
- vyrábět budete z kravského i kozího mléka
- výrobky si odvezete domů
Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30)
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd
Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 25. 3. 2018.
V ceně
- Víkendový kurz výroby sýrů
- Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
(2× třílůžkový pokoj) - Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
- Termín: 24.–25. 3. 2018
- 1 voucher = 1 osoba
Náplň kurzu
- skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- mlékárenské kultury, očkování mléka
- teploty, sýření
- krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- solení, lisování, zrání
Co si vyrobíte?
- různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
- vyrábět budete z kravského i kozího mléka
- výrobky si odvezete domů
Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30)
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd
Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co se na farmě naučíte, doma jako když najdete.
V rodinné minifarmě KOZFARMMAR vás během jednoho víkendu naučí vyrábět sýry, máslo a další mléčné produkty v domácích podmínkách. Na výběr máte několik termínů od ledna do března.
Kurz se koná ve vybavené domácí sýrárně a je pro 6 účastníků, kteří se hned na začátku rozdělí do dvojic. Každá dvojice pak vyrábí své vlastní sýry. Vyzkoušíte si výrobu čerstvého sýru, hrudkového pro brynzu, polotvrdého, camembertu a zvládnete vyrobit i jogurt a tvaroh. Co na kurzu vyrobíte, to si také odvezete a zbaštíte doma.
Máte to daleko a nevíte, kde přespat?
Na farmě jsou pro vás nachystané dva třílůžkové pokoje v podkroví, každý s TV a společným sociálním zařízením. Případně si můžete zajistit ubytování v některém z místních hotelů a penzionů. Na jídlo můžete chodit do několika restaurací v blízkém okolí, případně si nakoupit v místních obchodech nebo si objednat dovoz pizzy. V průběhu kurzu máte zajištěné občerstvení (káva, čaj, voda) zdarma. Parkovat můžete v uzavřeném dvoře také zdarma.