Už jen dnes! Nakupte cokoli z kategorie Cestování, a my vám připíšeme až 1000 Kč

Kolik dostanete:

Nákup nad 2500 Kč = kredity v hodnotě 300 Kč

Nákup nad 3500 Kč = kredity v hodnotě 700 Kč

Nákup nad 5500 Kč = kredity v hodnotě 1000 Kč
Více informací

Víkendový kurz domácí výroby sýrů, másla a mléčných výrobků i možnost přespání

36 zákazníků

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
KOZFARMMAR
Družstevní 201, Bučovice
Více o podniku
Varianty (6)

V ceně

  • Víkendový kurz výroby sýrů 
  • Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
    (2× třílůžkový pokoj)
  • Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
  • Termín: 20.–21. 1. 2018
  • 1 voucher = 1 osoba

Náplň kurzu

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

Co si vyrobíte?

  • různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
  • vyrábět budete z kravského i kozího mléka
  • výrobky si odvezete domů

Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30) 
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd

Můžete využít do 25. 3. 2018 (platí pro všechny varianty)

Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.

2 390 Kč 1 890 Kč
Vyprodáno 2 390 Kč 1 890 Kč
Ukončeno

V ceně

  • Víkendový kurz výroby sýrů 
  • Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
    (2× třílůžkový pokoj)
  • Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
  • Termín: 27.–28. 1. 2018
  • 1 voucher = 1 osoba

Náplň kurzu

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

Co si vyrobíte?

  • různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
  • vyrábět budete z kravského i kozího mléka
  • výrobky si odvezete domů

Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd 9.30) 
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd

Můžete využít do 25. 3. 2018 (platí pro všechny varianty)

Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.

2 390 Kč 1 890 Kč
Vyprodáno 2 390 Kč 1 890 Kč
Ukončeno

V ceně

  • Víkendový kurz výroby sýrů 
  • Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
    (2× třílůžkový pokoj)
  • Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
  • Termín: 10.–11. 2. 2018
  • 1 voucher = 1 osoba

Náplň kurzu

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

Co si vyrobíte?

  • různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
  • vyrábět budete z kravského i kozího mléka
  • výrobky si odvezete domů

Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30) 
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd

Můžete využít do 25. 3. 2018 (platí pro všechny varianty)

Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.

2 390 Kč 1 890 Kč
Vyprodáno 2 390 Kč 1 890 Kč
Ukončeno

V ceně

  • Víkendový kurz výroby sýrů 
  • Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
    (2× třílůžkový pokoj)
  • Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
  • Termín: 24.–25. 2. 2018
  • 1 voucher = 1 osoba

Náplň kurzu

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

Co si vyrobíte?

  • různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
  • vyrábět budete z kravského i kozího mléka
  • výrobky si odvezete domů

Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30) 
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd

Můžete využít do 25. 3. 2018 (platí pro všechny varianty)

Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.

2 390 Kč 1 890 Kč
Vyprodáno 2 390 Kč 1 890 Kč
Ukončeno

V ceně

  • Víkendový kurz výroby sýrů 
  • Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
    (2× třílůžkový pokoj)
  • Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
  • Termín: 3.–4. 3. 2018
  • 1 voucher = 1 osoba

Náplň kurzu

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

Co si vyrobíte?

  • různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
  • vyrábět budete z kravského i kozího mléka
  • výrobky si odvezete domů

Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30) 
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd

Můžete využít do 25. 3. 2018 (platí pro všechny varianty)

Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.

2 390 Kč 1 890 Kč
Vyprodáno 2 390 Kč 1 890 Kč
Ukončeno

V ceně

  • Víkendový kurz výroby sýrů 
  • Ubytování v podkrovním pokoji se společným sociálním zařízením
    (2× třílůžkový pokoj)
  • Občerstvení během kurzu (káva, čaj, voda)
  • Termín: 24.–25. 3. 2018
  • 1 voucher = 1 osoba

Náplň kurzu

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

Co si vyrobíte?

  • různé druhy sýrů, tvaroh, jogurt
  • vyrábět budete z kravského i kozího mléka
  • výrobky si odvezete domů

Sobotní harmonogram:
10.00 až cca 19.00
(příjezd od 9.30) 
Nedělní harmonogram:
9.00 až cca 16.00
hodinová přestávka na oběd

Můžete využít do 25. 3. 2018 (platí pro všechny varianty)

Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.

2 390 Kč 1 890 Kč
Vyprodáno 2 390 Kč 1 890 Kč
Ukončeno

Co se na farmě naučíte, doma jako když najdete.

V rodinné minifarmě KOZFARMMAR vás během jednoho víkendu naučí vyrábět sýry, máslo a další mléčné produkty v domácích podmínkách. Na výběr máte několik termínů od ledna do března

Kurz se koná ve vybavené domácí sýrárně a je pro 6 účastníků, kteří se hned na začátku rozdělí do dvojic. Každá dvojice pak vyrábí své vlastní sýry. Vyzkoušíte si výrobu čerstvého sýru, hrudkového pro brynzu, polotvrdého, camembertu a zvládnete vyrobit i jogurt a tvaroh. Co na kurzu vyrobíte, to si také odvezete a zbaštíte doma. 

Máte to daleko a nevíte, kde přespat?

Na farmě jsou pro vás nachystané dva třílůžkové pokoje v podkroví, každý s TV a společným sociálním zařízením. Případně si můžete zajistit ubytování v některém z místních hotelů a penzionů. Na jídlo můžete chodit do několika restaurací v blízkém okolí, případně si nakoupit v místních obchodech nebo si objednat dovoz pizzy. V průběhu kurzu máte zajištěné občerstvení (káva, čaj, voda) zdarma. Parkovat můžete v uzavřeném dvoře také zdarma. 

KOZFARMMAR
Družstevní 201, Bučovice

KOZFARMMAR

Družstevní 201, Bučovice

Zobrazit na mapě
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Internet zdarma
U nás se nekouří
Martina

paní Marcele děkujeme za individuální přístup, sýry výborné, určitě budeme doma pokračovat

nic mne nenapadá :-)

Klára

Celková atmosféra, domácí prostředí, pohoda, klídek. A spousta koz :)

Nikola

Příjemné prostředí individuální přístup, výborné sýry, parádní zážitek, korbáčky měli největší úspěch :-)

Ocenila bych lepší organizaci času

Jak uplatnit

Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz nebo zavolejte na tel. 771 770 870.

Můžete využít do 25. 3. 2018

Chybí vám nějaké další informace?

5 Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
KOZFARMMAR
Družstevní 201, Bučovice
Více o podniku

Hodnocení podniku KOZFARMMAR

Hodnocení podniku KOZFARMMAR

4,3/5 (26 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Lenka

– malá skupinka účastníků umožňovala si veškerou výrobu osobně vyzkoušet
- vyzkoušeli jsme velké množství výrobků – jogurty, tvaroh, sýry…
- vzorky jsme si odvezli domů

29. 3. 2018
Klára

Celková atmosféra, domácí prostředí, pohoda, klídek. A spousta koz :)

26. 3. 2018
Martina

paní Marcele děkujeme za individuální přístup, sýry výborné, určitě budeme doma pokračovat

nic mne nenapadá :-)

4. 3. 2018
Marie

Školitelka i chovatelka v jednom je velmi milá, vstřícná a chce opravdu hodně naučit. Má trpělivost vše vysvětlit a miluje svoje zvířátka.

27. 2. 2018
Magdalena
12. 2. 2018
Anonym

Prostředí hrozné,

Vyjádření partnera
KOZFARMMAR Před 4 měsíci

Škoda, že nespecifikujete, jaké hrozné prostředí kritizujete. Jelikož jste si zakoupil(a) sýrařský kurz, nikoliv víkendový pobyt, jediné místo, které Vám náleží hodnotit je sýrárna, kde jsme trávili veškerý čas v průběhu kurzu. Nedostatkem lze uznat pouze její malý prostor, toto však může každý posoudit již předem dle fota. Dům a jeho okolí nemá s kurzem nic společného, pokud Vás na farmě zaskočila přítomnost zvířat místo anglického trávníku s bazénem, tak je mi líto, ale ani do budoucna na tom nehodlám nic měnit.

11. 2. 2018
Lada

ochota vše vysvětlit, poradit

28. 1. 2018
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní hodnocení.