1/10
Staňte se polévkovým mistrem: 3,5hodinový kurz vaření
Přehled nabídky
Varianty (1)
Znáte tenhle? „Potkají se tři polévky. Jedna z Asie, jedna z Evropy a jedna z Ameriky…“ Že ne? Tak buďte přímo u toho, až k tomu setkání dojde, a uvidíte, jak to dopadne.
Přijďte do studia Šelma v kuchyni na kurz vaření Polévkový globus světa. Během 3,5 hodiny se dozvíte vše o základních principech vaření různých typů polévek a naučíte se uvařit tři chutné polévky, které jsou typické pro tři různé části světa.
jak na:
|
Během kurzu vám bude – vedle zkušeného kuchaře – k dispozici také veškerý inventář studia, potřebné suroviny a receptury. Můžete si zapůjčit zástěru a samozřejmostí je také občerstvení v podobě nealko nápojů po čas trvání kurzu.
Vaše kuchařské schopnosti rozšíří a o přízeň vašich chuťových buněk se následně utkají:
- pečený jemný dýňový krém s praženými semínky, balsamikem a paneským olivovým olejem, křupavé hórly (Amerika)
- tradiční italská polévka z rajčat, bazalky, tymiánu, lžící zakysané smetany a plátky parmazánu (Evropa)
- thajská ostrá polévka s kuřecím masem, limetkou, černou houbou, zeleninou, kokosovým mlékem a rýžovými nudlemi (Asie)