
Termín
Platnost do 27. 1. 2018.
V ceně
Degustační menu pro dva
- Studený předkrm:
2× paštika z kachních jater, karotkový biscuit, bylinková panáda, 40 g - Polévka:
2× podmáslová polévka s liškami a koprovým olejem, 0,1 l - Teplý předkrm:
2× zauzené kachní prsíčko, čočkové frikasé, marakujový gel, 60 g - Hlavní chod:
2× telecí rumpsteak (100 g), fenyklové pyré, hlína z červené řepy, zelenina pikadeli - Dezert:
2× čokoládová omáčka z podmáslí, slaná drobenka, fialkový prach z pravých hřibů, 80 g
Omezení
Můžete využít do 27. 1. 2018
- Rezervace: Stůl si zamluvte na tel. 545 176 565. Pokud chcete mít jisté místo na víkend, doporučujeme provést rezervaci co nejdříve.
- Parkování: Zaparkovat můžete před budovou (po-pá od 18:00 zdarma a v sobotu zdarma po celý den), ve vnitrobloku je parkoviště placené.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kde začíná gastronomické nebe? V 9. patře brněnského IBC Centra.
Zajděte do střešní restaurace Sunset na 5chodové degustační menu, které sestavil šéfkuchař Petr Erin Kováč, prezident Culinary Clubu. Čeká vás výjimečný gastronomický zážitek a parádní výhled na Špilberk.
Petr je profík každým coulem. Vařil pro vládní činitele a velvyslance, pracoval v zahraničí, zejména ve Francii a na Kubě, a zkusil si i roli osobního kuchaře. Toto menu pojal jako novoroční, proto si ho můžete vychutnat od 4. ledna do 27. ledna 2018.