Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Novoroční degustační menu podávané ve střešní restauraci s výhledem

Sunset Restaurant Brno  (mapa) 120 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Prostředí čisté, obsluha milá a laskavá, jídlo výborné, určitě se sem vrátíme na další skvělé menu.

Lucie
Varianty (1)

Kde začíná gastronomické nebe? V 9. patře brněnského IBC Centra.

Zajděte do střešní restaurace Sunset na 5chodové degustační menu, které sestavil šéfkuchař Petr Erin Kováč, prezident Culinary Clubu. Čeká vás výjimečný gastronomický zážitek a parádní výhled na Špilberk.

Petr je profík každým coulem. Vařil pro vládní činitele a velvyslance, pracoval v zahraničí, zejména ve Francii a na Kubě, a zkusil si i roli osobního kuchaře. Toto menu pojal jako novoroční, proto si ho můžete vychutnat od 4. ledna do 27. ledna 2018.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru