Delikatesy od italských farmářů: těstoviny, pesta, bruschetta nebo olivový olej
Přehled nabídky
Výbornou italskou večeři si můžete připravit i doma. Stačí vám k tomu prvotřídní suroviny, zaručený recept a špetka italského temperamentu. To vše má pro vás ITALIAndFOOD!
Ochutnejte pravou Itálii. Výrobky ITALIAndFOOD jsou 100% made in Italy, originální, čerstvé a kvalitní. Jednoduše delikatesy pro každou příležitost, určené pro všechny. Pro mlsné jazýčky, děti i vegetariány!
Nechte se unést vůní Itálie. Zeleninkou naloženou v extra olivovém panenském oleji, jako by byla čerstvá. Zeleninové krémy a paštiky, bruschetty a patè různých příchutí můžete kombinovat s topinkami, chlebem či taralli při vánoční pohodě, u stolu nebo televize, s rodinou a přáteli. K sýrům a masům zase nakombinujte vinná želé, která jim dodají jedinečnou chuť.
Bavte se vařením. Vyberte těstoviny s kvalitním pestem nebo omáčkou a udělejte si jídlo, které rychle a jednoduše připravíte, a budete mít oběd nebo večeři jako ve slunné Itálii.
Tip na dárek: Myslete i na své blízké a darujte jim italskou delikatesu, která potěší všechny milovníky dobrého jídla a pití.
ITALIAndFOOD – kvalita, čistota a autentičnost
Společnost ITALIAndFOOD v dnešním globalizovaném světě nabízí produkty ručně zpracované, jako se to dělalo dříve. Pracují pro ni malé rodinné firmy a farmáři s dlouholetou tradicí v oblasti Apulie, nejúrodnější oblasti Itálie, která je plná slunce, tepla a mořského ovzduší.
Tyto firmy zpracovávají místní produkty s láskou a respektem, přímo z vlastních polí, mají desítky let zkušeností a na základě starých receptů dělají vše pro nedotknutelnost surovin chemií, v zájmu zachování chuti. Tak, jak se zelenina nakládala a zpracovávala po staletí, je dnes ještě více nezbytné zachovat antickou kulturu, aby bylo možné užívat, a to i mimo sezonu, zeleninu pěstovanou pod širým nebem, na slunci vyzrálých polích, sklizenou v pravé zralosti plodů, okamžitě zpracovanou podle tradičních receptur, ručně zakonzervovanou s čerstvými bylinkami a extra panenským olivovým olejem Peranzana.
Chci se dozvědět více o nabízených delikatesách:
Těstoviny ITALIAndFOODKvalitou se vyrovnají těstovinám domácím, protože jejich lahodná chuť je zaručena použitím přírodních surovin a vysoce kvalitních ingrediencí, které jsou typické pro Itálii. Pozorné a pečlivé řemeslné zpracování činí tyto těstoviny jedinečným produktem s mimořádnými vlastnostmi, jako je lehká stravitelnost, jemnost chuti a pórovitost, právě jako kdyby byly připraveny u vás doma. Těstoviny ITALIAndFOOD evokují chutě italské tradice, a to prostřednictvím jejich pomalého sušení při nízkých teplotách, což zaručuje zachování všech minerálů a vitamínů. Jíst dobré těstoviny je pro Italy požitek, který můžete zažít každý den, protože tyto „domácí“ těstoviny ctí starou tradici italských výrobců těstovin a jejich recepty s autentickou a originální chutí.
Omáčky, pesta a další dobrotySoučástí kulinářské tradice středomořské stravy je obrovský sortiment omáček od velmi jednoduchých receptů, jako např. omáčka all'arrabbiata. Jednoduché, s delikátní, přetrvávající, lahodnou chutí. Nic lepšího než toto gastronomické spojení jednoduchosti s vysokou gastronomií. ITALIAndFOOD přináší tyto chutě na váš stůl! Omáčky ITALIAndFOOD s jejich přísadami jsou připravené ručně, z čerstvých surovin, a velkoryse ochucené extra panenským olivovým olejem. Udržují neporušené vůně právě sesbíraných produktů. Omáčky, voňavé a autentické, jsou originální výrobky s nejlepší šťávou z nakrájených rajčat a nejčerstvější a křupavou zeleninou, které promění jakýkoliv recept na těstoviny na to nejchutnější jídlo. Ideální pro ty, kteří mají málo času, ale nehodlají se vzdát ryzí chutě venkova – jako za dávných časů.
Je libo nakládanou zeleninku?Nakládanou zeleninu ITALIAndFOOD tvoří tři základní složky, a to jsou
čerstvá, zrovna sesbíraná zelenina, voňavé bylinky a extra
panenský olivový olej. Ten je nejen konzervační látkou, ale
i klíčovou složkou, protože díky extra panenskému olivovému oleji
dostane nakládaná zelenina právě tu vynikající chuť. Olej, který po spotřebování naložené zeleniny zbude, je tedy již ochucený a vysoce
kvalitní, takže může být použit dále, např. na bruschetty, saláty,
těstoviny se zeleninou, maso. S nakládanou zeleninou máte takto
k dispozici, v každé sezóně, čerstvé a zdravé výrobky, jako jsou
baklažán, artyčoky, papriky, cukety, sušená rajčata, divokou Lilek naložený v oleji pochází ze starověké jižní italské tradice, kdy během léta babičky seděly před domovními dveřmi a čistily plné bedýnky lilků, pak je připravovaly a nakládaly do extra panenského olivového oleje tak, aby jej potom mohla celá rodina konzumovat během zimy. V minulosti se totiž jedly jen sezónní produkty, takže příprava zeleniny do olejového nálevu byl způsob, jak jíst zeleninu po celý rok. Tyto lahodné plátky lilku si můžete vychutnat buď jako vynikající předkrm, vytvořit s ním atraktivní crostini, nebo náplň do sendvičů, anebo jako přílohu ke grilovaným masům i jako základ pro jiné recepty. Přebytečný extra panenský olivový olej má aromatickou chuť a je velmi kvalitní, proto může být dál použit třeba na bruschetty, na čerstvé pečivo, do salátů, k vařenému vejci, apod.
Víte co jsou vinná želé?Vinná želé jsou jednou z hlavních gastronomických novinek posledních let, které používají nejvýznamnější italští šéfkuchař, kteří jsou schopni ztvárnit tradiční výrobky, jako nejvýznamnější italská vína tak, aby z nich vytvořili želatiny. ITALIAndFOOD nabízí originální autentické produkty, získané výhradně z vybraných vín. Vinná želé se mohou kombinovat se sýry, to jsou klasické kombinace, ale i k pokrmům z masa, a to jak vepřového, tak syrového i k rybám. Želé mohou být také příjemným doplňkem k chlebu nebo focaccie i k chutnému zakončení jídla jako snack nebo k alternativní snídani.
Olivové oleje té nejvyšší kvalityOliva Peranzana je čistý kultivar – odrůda, jejíž jméno pochází z místa původu, což je Provence ve Francii, takže ve skutečnosti slovo Peranzana znamená v dialektu „provensálské“. Tyto olivy přivezl na svoje pozemky do oblasti Daunia princ ze San Severa Raimondo di Sangro, které se shodují s územním trojúhelníkem tří zemí: San Severo, Torremaggiore a San Paolo di Civitate, takže tyto olivy Peranzana není možné najít v žádné jiné oblasti Itálie. Olej, který je produkován v italské oblasti Daunia, je striktně extra panenský se stupněm kyselosti nižší než 0,8 g na 100 g. Puglia (italský region nacházející se na jihu) s více než 50 miliony olivovníky, je na prvním místě ve výrobě oliv a olivového oleje v Evropě. Olej je definován jako „zlato pro naše zdraví“ a je charakteristickou potravinou středomořské stravy pro svůj vysoký obsah antioxidantů a tím se stává velmi cennou potravinou, která obsahuje vitamin E, beta-karoten a zejména polyfenoly, které se významně podílejí na zpomalení stárnutí buněk.
|
|
Upozornění:
- Maximální hmotnost objednávky pro Zásilkovnu je 5 kg. V případě vyšší váhy budete kontaktování prodejcem.
Adresa pro případné vrácení zboží:
ALMA TRADE GROUP s.r.o. (c/o ITALIAndFOOD), V Zahradě 197, 252 25 Zbuzany
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.