Steaky na talíři: 4hodinový kulinářský kurz ve studiu Šelma v kuchyni
Přehled nabídky
Mezi kuchaři koluje z generace na generaci moudro: Kolik delikátních steaků připravíš, tolikrát je tvůj partner gurmánem.
Vyrazte do studia Šelma v kuchyni a nechte se během 4 hodin provést přípravou masa, příloh i famózních omáček. Pracovat budete s čerstvými steaky, které dovedete k naprosté dokonalosti.
Kurz je určen masožroutům od A do Z, kteří se naučí připravovat steaky z býka plemene Charolais (CZ) i Aberdden Angus (US). Zjistíte, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíte si, jaké stupně propečenosti se v praxi používají a jak se nazývají odborně v gastronomii.
Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na konkrétní kurz a vy je doladíte k dokonalosti. Ke steakům se také naučíte připravovat vhodnou přílohu a omáčku nebo studený dip.