Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Steaky na talíři: 4hodinový kulinářský kurz ve studiu Šelma v kuchyni

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 7 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (1)

Mezi kuchaři koluje z generace na generaci moudro: Kolik delikátních steaků připravíš, tolikrát je tvůj partner gurmánem.

Vyrazte do studia Šelma v kuchyni a nechte se během 4 hodin provést přípravou masa, příloh i famózních omáček. Pracovat budete s čerstvými steaky, které dovedete k naprosté dokonalosti. 

Kurz je určen masožroutům od A do Z, kteří se naučí připravovat steaky z býka plemene Charolais (CZ) i Aberdden Angus (US). Zjistíte, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíte si, jaké stupně propečenosti se v praxi používají a jak se nazývají odborně v gastronomii.

Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na konkrétní kurz a vy je doladíte k dokonalosti. Ke steakům se také naučíte připravovat vhodnou přílohu a omáčku nebo studený dip. 

Nahoru