Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 60 metrů volným pádem: Extrémní bungee jumping z televizní věže nebo jeřábu

4,6 / 5 Jiří Stolín, Xtreme Sports (6 poboček) Losiná  (mapa) 565 prodejů

Přehled nabídky

Zobrazit na mapě
5,0

Perfektní přístup, skvělý kluci, musím to zkusit znovu. Vážně nej zážitek a kluci co se o nás…

Lukáš
Varianty (3)

Výšky jsou věčné provokatérky. Každým svým metrem dávají najevo, jak mají navrch. Ale je způsob, jak je pokořit: prostě skočit!

Máte ve svém okolí drsňáka nebo drsňačku? Někoho, kdo se rád staví novým výzvám čelem? Milovníka adrenalinu? Pak jste právě objevili skvělý tip na vánoční dárek: extrémní bungee jumping z televizní věže nebo jeřábu s Extreme Sports.

Harrachově se skáče z televizní věže, která má 36 metrů a tyčí se ve výšce 145 metrů nad městem. Už ten výhled je prostě skvostný. Fre­estylový bungee jumping je připraven v areálu skokanských můstků K120 a K180. 

Při seskoku z jeřábu je výška 60 metrů a v nabídce je 5 lokalit: Plzeň, Praha, Olomouc, Ostrava, Brno. Zážitek je vhodný pro všechny od 40 kg do 160 kg, skočit můžete uvázaní za nohy popředu či pozadu, s úvazem za hrudník, na snowboardu i se salty vpřed či vzad.

Bezpečnost především

K bungee jumpingu se v Jiří Stolín Xtreme Sports používá prvotřídní vybavení. To pravidelně prochází přísnými kontrolami bezpečnosti. Veškerý materiál je sekundárně jištěn, takže se nemůže nic stát ani v případě poškození lana.

Pro koho je bungee jumping vhodný?

Nahoru