Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zažijte jaro na Pálavě: 3 dny v hotelu s lahví vína a vstupenkou do archeoparku

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Pavlov Mikulov (mapa) 37 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Vše opět v pořádku, již druhý využitý pobyt, vzorná obsluha / hlavně ve Venuši /, určitě opět…

Věra
2 osoby • 3 dny (2 noci)

Pálava bývala územím lovců mamutů. Dnes tohle teritorium ale ovládají lovci dobrého vína.

Pojeďte obdivovat krásy Pálavy při pěších toulkách přírodou nebo ze sedla kola. Na 3 dny vám báječné zázemí poskytne hotel Pavlov, který leží uprostřed stejnojmenného vinařského města. Na pokoji vás přivítá lahvinka moravského vína a každé ráno se posilníte snídaní z bohatých bufetových stolů.

Pokud milujete záhady, nadchne vás vstupenka do Archeoparku Pavlov, kterou už máte v ceně. Dál se rozhodně vyplatí vyrazit pěšmo nebo na kole na výlet: vydejte se k přilehlé vodní nádrži Nové Mlýny, na zříceninu hradu Děvičky (500 metrů) nebo do Dolních Věstonic (2 kilometry). Také si můžete projít Lednicko-valtický areál, od kterého vás bude dělit 14 kilometrů.

Ochutnejte nejlepší vína z Pálavy

Do Pálavské galerii vín s historickými vinařskými sklepy z 18. století to budete mít jen 500 metrů,  proto její návštěvu rozhodně nevynechejte. Pokud si na místě koupíte vstup na volnou degustaci, budete mít možnost ochutnávat vína z 60 reprezentativních vzorků z celé Pálavy.

Probouzejte se a usínejte uprostřed vinic

Hotel Pavlov leží v blízkosti novomlýnských nádrží přímo na svahu s vinicemi. Bydlet budete v útulných dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením se sprchou či vanou, TV a Wi‑Fi. Všechny pokoje mají výhled do vinic, z některých je vidět zřícenina hradu Děvičky nebo Mušovské jezero. Rodiny s dětmi si mohou zapůjčit dětskou postýlku.

Pravá moravská kuchyně

K pobytu se vážou chutné rautové snídaně, byl by ovšem hřích, kdybyste neokusili místní kuchyni také k obědu či večeři. Zažijte atmosféru pravé domácí zabijačky, ochutnejte domácí pečený pivní chléb nebo buchty, poseďte u cimbálu a nenechte si ujít specialitu podniku, pečeného krocana s mandlovou nádivkou.

Nabídka pokrmů se v průběhu roku obměňuje v závislosti na dostupnosti sezónních surovin. Kuchaři spolupracují s Pražským kulinářským institutem a tak dovádí svá díla k dokonalosti. K pokrmům zapíjejte některý vinný mok od místních vinařů. 

Nahoru