Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Střih pro všechny délky vlasů a zesvětlení konturováním s přelivem z čokolády

4,5 / 5 Studio Tana Praha - Holešovice  (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Renata

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné přeliv a konturovani využít i na barvené vlasy. Mám tm.hnědé vlasy, barvené cca každé 3 měsíce, už mám cca 2 cm odrost, myslíte, ze přeliv bude stačit na sjednocení barvy? Děkuji.

Jana

Dobrý den,

mám ombré a moc se mi nelíbí výsledná barva, je taková spíše koňaková nebo do oranžova, šlo by s tím něco udělat? Aby konečky vlasů byly opravdu pěkně a přirozeně světlé? Už jsem zkoušela 2 kadeřnictví a pokaždé výsledek nic moc, přijde mi, že jinou barvu než dooranžova, na světle skoro zrz, umí málokdo. Vlasy mám normálně hnědé, barvené nyní přelivem, chápu, že tmavá barva se hůř stahuje, ale když to u někoho vidím pěkné, tak to musí přece jít :-) děkuji za odpověď

Studio-TANA

Dobrý den,Vaše vlasy samozřejmě neznám a neviděla jsem,ale myslím,že by to neměl být problém. ;)

Tereza K.

Dobrý den, vlasy jsem mívala nepoddajné a suché a tak jsem na jejich vyhlazení začala používat brazilský keratin. Přesto mívám vlasy stále spíše suché a snažím se k nim chovat opatrně. Navíc mi pomalu odrůstá přeliv, který jsem si nechala dělat tak před půl rokem. Zesvětlení by se mi ale líbilo, doporučila by jste ho?

Studio-TANA

Dobry den,ja osobne keratin nezastávám.
Pokud máte na vlasech pouze přeliv,Vaše vlasy by to nemelo moc zasáhnout.Samoz­rejme jsem Vase vlasy nevidela,ale není to tak drastické,naopak přeliv z liskooriskove pomazanky vlasy po zesvetleni hned vyzivi. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru