Skvěle chutná, uklidňuje nervy a navíc regeneruje vlasy a barví je do zajímavého odstínu. Čokoláda.
Přijďte do Studia Tana vyzkoušet novou techniku zesvětlování vlasů – konturování, při němž se zesvětlují vlasy od konečků po konturu obličeje, což umožňuje podtrhnout jeho přirozený půvab.
Po samotném zesvětlení vám kadeřnice udělá přeliv z opravdové čokoládové pomazánky, kterou jste možná zvyklá snídat, ale pravděpodobně jste netušila, že kromě sladkého pocitu v ústech umí zajistit i velmi zajímavý a přirozený odstín ve vlasech.
A proč zrovna čokoláda? Čokoláda a lískové oříšky obsahují přírodní hnědé pigmenty zvané antokyany, které při oxidaci vytvoří barvivo a tyto pigmenty poté zbarví vlasy. Cukr v kombinaci s tukem navíc na vlasy působí regeneračně a zajistí jejich lesk a hebkost. Přeliv z čokolády tak současně působí jako velmi prospěšná kúra.