Luxus na talíři pro zamilované: Romantické menu o 4 chodech pro 2 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
2× Amuse-bouche à la chef
2× Karotkový krém s brunoise ze žluté mrkve a jarní cibulkou
2× Hovězí biftek z mladého býka (120 g) se šafránovým rizotem s rajčaty a silným telecím demi glace
2× Limetková panna cotta s coulis s lesními plody
- Rezervace: Předem na tel. 234 614 103.
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
2× Amuse-bouche à la chef
2× Karotkový krém s brunoise ze žluté mrkve a jarní cibulkou
2× Hovězí biftek z mladého býka (120 g) se šafránovým rizotem s rajčaty a silným telecím demi glace
2× Limetková panna cotta s coulis s lesními plody
- Rezervace: Předem na tel. 234 614 103.
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že láska prochází žaludkem je stará známá pravda. Pozvání na párek v rohlíku si tedy nechte raději pro kamaráda – na vaši drahou polovičku vyzkoušejte jiný kalibr!
Valentýn se blíží, nechcete se trochu blýsknout? Ale nejen svátek zamilovaných je důvodem k naplánování romantického oběda či večeře. Když svůj protějšek pozvete na majestátní romantické menu hotelu President, dáte své city najevo, kdykoliv si vyberete.
V luxusní restauraci s exkluzivním výhledem na řeku budou servírovány opravdu výjimečné kousky. Kuchaři, kteří mají bohaté zkušenosti s českou i zahraniční kuchyní a svá jídla chystají z čerstvých a lokálních surovin, pro vás připraví 4chodové menu.
Nejprve vás navnadí amuse-bouche à la chef, kterou bude následovat karotkový krém s brunoise ze žluté mrkve a jarní cibulkou. Poté si pochutnáte na hovězím bifteku z mladého býka se šafránovým rizotem s rajčaty a silným telecím demi glace. Toto dílo už jen završí limetková panna cotta s coulis s lesními plody. Vaše chuťové pohárky i vy si budete připadat jako v nebi.
Podívejte se, jak si pochutnali zákazníci Slevomatu na minulé nabídce restaurace.