Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Olé, Barcelona čeká: Město i hora Montserrat, 2 noci v hotelu a polopenze

CK Wisnar Barcelona - Španělsko (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alžběta Šlosarová

Dobrý den,
chci se zeptat jestli bude uskutečněno nástupní místo v Kopřivnici a jestli ano,v kolik by byl odjezd.Děkuji za odpověď,
pěkný den Šlosarová

CK Wisnar

Dobrý den paní Alžběto,

na zájezd do Barcelony budeme odjíždět 100% i z Kopřivnice a to v ranních hodinách. Pokud máte o zájezd vážný zájem, pospěšte si, protože nyní máme k dispozici volných jen pár posledních míst.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Alexandra Stoklaskova

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, jestli můžeme i zbylé 2 dny trávit podle svého npr. na pláži a ne poznáváním Barcelony.
Děkuji Stoklaskova

CK Wisnar

Dobrý de paní Alexandro,
ano samozřejmě, pokud nebudete mít zájem absolvovat program s průvodcem, můžete si jej naplánovat dle vlastních zájmů. Domluvíte se na místě s průvodcem na podrobnostech o Vašich představách.

Přejeme krásný den, Team CK WISNAR

Nicola Juhaszova

Dobrý den, jaké cca doporučené kapesné sebou(vstupy do objektu)? Ať víme,na kolik by nás výlet vyšel. Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Nicolo,
na vstupy při zájezdu do Barcelony teoreticky není potřebné žádné kapesné, do některých objektů se dostanete zdarma, u jiných si stačí prohlédnout pouze exteriéry. Podrobný rozpis možných vstupů zasíláme klientům v pokynech k odjezdu asi 10 dnů před odjezdem zájezdu. Na základě toho se každý rozhodne do čeho investuje 😇. Dle zkušeností víme, že klienti za vstupy neutratí více jak 50 EUR, protože v temperamentní Barceloně se dá trávit čas daleko příjemněji než jsou „muzea“ 💃🏻 🌞.
Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Pavla

Dobrý den,
budete nabízet podobné zájezdy do Barcelony i v hlavní sezoně (červenec, srpen)?
 Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Pavlo,
zájezd do Barcelony nabízíme jen v uvedeném termínu. V hlavní sezóně vzhledem k tomu, že se jedná o poznávací zájezd o něj klienti nejeví takový zájem. Důvodem jsou i vyšší ceny ubytování, které se pak nutně musí promítnout i do ceny zájezdu.
Pokud se Vám zájez líbí, začátek června je ideální volbou pro poznávání této oblasti.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Jana Novakova

Dobrý den,mněla bych zájem o Barcelonu začatkem září je možné,že se bude zajezd opakovat?Děkuji Novakova Jana

CK Wisnar

Dobrý den paní Jano,

zájezd do Barcelony pořádáme každoročně pouze v uvedeném jarním termínu, v září však bohužel ne. V září máme v nabídce jiné pěkné poznávací zájezdy, nabídku kterých naleznete na www. wisnar.cz . V říjnu pořádáme zájezd do Andalusie, v programu kterého je i celodenní návštěva Barcelony.

S pozdravem, team CK WISNAR

Kinclová

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Mám ještě poslední dotaz, než zájezd koupím.
Budeme ubytování sami ve dvoulůžkovém pokoji, když koupím 2 vouchery? Chtěla bych tento zájezd koupit jako dárek, v případě nevhodného dárku, dá se změnit dodatečně jméno spolucestujícího? To už je opravdu všechno :-). Děkuji V. Kinclová

CK Wisnar

Dobrý den paní Kinclová,

ubytování máme zajištěno ve 2 lůžkových pokojích s příslušenstvím. Nemusíte se bát, že by s Vámi ještě někdo cizí pokoj obýval 😊. Pokud si budete přát, jména cestujících Vám kdykoli bezplatně změníme.

Zdravíme z CK WISNAR a těšíme se na Vás.

vanda kinclová

Dobrý večer,ještě jeden dotaz k tomuto zájezdu:v den příjezdu do Španělska budeme ubytovaní hned ráno? Nebo budeme muset nechat věci v autobuse a ubytováni budeme až navečer? Je perfektní,že budeme moct strávt celý 1.den na pláži, ale vím,jak je člověk po cestě „zbitý“. Děkuji za odpověď. V.Kinclová

CK Wisnar

Dobrý den paní Kincolová,

Ubytování máme zajištěno v hotelu Samba *** . Z minulých let máme zkušenosti, že naše skupina byla ubytovaná ráno, hned po příjezdu na hotel 😎. Toto je však bez garance, protože dle oficiálních pravidel, probíhá ubytování po 13. hodině. Věříme však, že vše proběhne tak jako v minulosti, protože se jedná o okraj sezóny a hotel disponuje velkou ubytovací kapacitou 😊.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

vanda kinclová

Dobrý den, v kolik hodin by se djíždělo z Olomouce,prosím? A jak dlouho trvá cca cesta do Španělska?
Děkuji za odpověď. Kinclová

CK Wisnar

Dobrý den paní Kinclová,

předpokádaný odjezd z Olomouce je cca 8.00 h. Do Španělska, tedy přímo do Lloret de Mar předpokládáme příjezd taky kolem 8.00 h ráno, dle zkušeností z minulých let. Nemusíte mít obavy, jezdíme moderními pohodlnými autobusy a každé 4 hodiny probíhá bezpečností přestávka na velkých dálničních motorestech, kde se můžete také občerstvit. V autobuse je i WC, takže v případě potřeby jej lze použít.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Vojta

Dobrý den.
Bohužel se mi nepodařilo z mých blízkých lidí najít někoho na cestu, ale určitě bych rád jel. Je nějaká možnost? Musel bych si zakoupit ty 2 vouchery sám, nebo bych mohl jen doplatit nějaký poplatek co se týče ubytování? Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den pane Vojto,

těší nás, že o poznávací zájezd do Barcelony jevíte velký zájem. Našim cílem je v rámci možností vycházet našim klientům co nejvíce vstříc, proto Vám navrhujeme následující možnost: doplatit si za ubytování tj. za pokoj obsazený jednou osobou – příplatek 2500 Kč.
Tedy koupíte si 1 voucher na Slevomatu a naší CK doplatíte příplatek za 1/1 pokoj, který pro Vás na hotelu vyžádáme.

S pozdravem, team CK WISNAR

Adéla

Dobrý den, v kolik hodin zhruba je odjezd z Prahy? Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Adélo, na zájezd do Barcelony je přibližný odjezd z Prahy kolem poledne (12.15 hod.). Přeji hezký den. CK Wisnar – Soňa Leiterová

Jaromír Červenka

Dobrý den, ubytování je v centru Barcelony nebo někde mimo město? Díky za odpověď — jč

CK Wisnar

Dobrý den pane Červenko, ubytování je v hotelu*** ve jednom z nejhezčích středisek na Costa Bravě v lloret de Mar což je velká výhoda. Přijíždíme zde již v ranních hodinách a tak mají klienti celý den možnost trávit u moře na plážích, či u hotelového bazénu. LLoret de Mar je velmi pěkné letovisko jehož pláže jsou lemované krásnou palmovou kolonádou a jistě se Vám budou líbit i uličky plné bodeg, barů a obchodů v centru. V ceně zájezdu je rovněž 2× polopenze formou bohatých švédských stolů. S pozdravem a přáním hezkého dne CK Wisnar – Soňa Leiterová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru