Hovězí tatarák z mladého býčka s 10 zlatavými topinkami
Přehled nabídky
Když topinkám přiložíte nůž na krk, nedočkavostí poposkočí. Vědí totiž, že tatarák se blíží.
Vypravte se do pardubické restaurace Tenis Klub a pochutnejte si na delikátním hovězím tataráku. Znamenitou baštu vám obsluha naservíruje společně s 10 dozlatova usmaženými topinkami.
Tatarák je namíchaný pouze z čerstvých a kvalitních surovin, jemně mleté hovězí maso pochází ze 100% českého býčka z lokálních chovů a restauraci ho dodává vyhlášený řezník pan Čejka.
Aby byla hostina dokonalá, nakoukněte do nápojového lístku, nabídka potěší pivaře, vinaře i abstinenty. Na čepu je třeba Gambrinus, Plzeň, Kozel nebo malinovka.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.