Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oblečte se do opravdového originálu: Luxusní košile šitá přímo na vaše míry

4,8 / 5 Krejčovství Emanuel Andrej Praha - Nové Město  (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Tomas

Dobry den,

jaky je rozdil mezi deluxe a premium? dekuji

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, nabízíme 3 varianty košil na míru – Classic, Premium a Deluxe. Detail každé košile se Vám ukáže v pravém sloupci po zvolení té varianty, kterou byste chtěl koupit.

Jana

Dobrý den,
cca z kolika druhů vzorů/barev lze vybírat pro pánskou košili Classic? Jedná se zejména o sv. modrou barvu, nebo modrobílý proužek apod. Děkuji

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, u varianty Classic si můžete vybrat ze zhruba 90 různých látek, mezi nimiž rozhodně jsou světle modré látky různých odstínů stejně jako látky s modrobílými proužky.

Pavla Cernouskova

Dobry den, jakym zpusobem vymenim voucher ze slevomatu za Vas voucher? Je nutna osobni navsteva nebo jej zasilate mejlem? Dekuji

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, vyměníme Vám ho i prostřednictvím e-mailu. Voucher ze slevomatu stačí poslat na adresu gizela.andrejova@gmail.com a téhož dne Vám bude zaslán náš voucher.

Markéta Švehlová

Dobrý den, tuto košili si může na míru nechat ušít i žena?

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, ano, šijeme i košile pro ženy za stejných podmínek.

Jiří Zolich

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na to, v čem spočívá sleva?
Na Vašich stránkách jsou košile rovněž za 1990 KČ a výše.
Tady uvadite, že původní cena košile byla 2500kč a po slevě je to 1990kč, ale na stránkách tutéž košili prodáváte bez slevy taky za 1990 kč.

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, pane Zolichu. Máte pravdu, na našich stránkách http://www.krejcovstviandrej.cz/kosile-na-miru uvádíme základní cenu košile na míru od 1 990 Kč. Cena za ušití košile je vždy stejná, avšak konečnou cenu tvoří i cena materiálu, ze kterého je košile ušitá. Košile na míru již od 1 990 Kč prezentované na našich stránkách jsou košile šité z jednoduché bavlněné příze bez nežehlivé úpravy a v této základní ceně je omezen i výběr prvků košile (např. rukávy se zapínáním pouze na klasické knoflíčky a nikoliv na manžetové knoflíčky, pouze vybrané typy límců, neboť některé mají složitější konstrukci a je na nich více práce při šití).

V nabídce na slevomatu nabízíme ve všech variantách (Classic, Premium a Deluxe) ušití košile z látek věhlasné značky Thomas Mason, které se vyznačují nejvyšší kvalitou. U každé varianty košile na míru si lze také neomezeně vybrat ze všech prvků košile. Takové košile jsou potom dražší a již za cenu 1 990 Kč můžete mít košili, jejíž skutečná cena je vyšší právě kvůli materiálu a kvůli výběru jakéhokoliv límečku, manžet, zapínání rukávů a košile, tvaru kapsy, monogramu a dalších detailů, aniž byste byl při výběru jakkoliv omezen. Doufám, že jsem Vám odpověděla na Váš dotaz a je Vám již naše nabídka a především akční cena uváděná na slevomatu srozumitelnější.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru