Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.







Jogurt jako od maminky: Mlékárenské kultury VIVO plné zdraví

Nenechte si ujít nové nabídky podniku MAXLAND GROUP s.r.o.
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
Pro ženy
Varianta:
![]() |
Mlékárenská kultura Jogurt VIVO
Nejprodávanější
100 Kč
−25 %
75 Kč
|
![]() |
Mlékárenská kultura Kefír VIVO
100 Kč
−25 %
75 Kč
|
![]() |
Mlékárenská kultura Symbilact
100 Kč
−25 %
75 Kč
|
![]() |
Mlékárenská kultura Bifivit
100 Kč
−25 %
75 Kč
|
![]() |
Mlékárenská kultura FIT Jogurt VIVO
100 Kč
−25 %
75 Kč
|
![]() |
Mlékárenská kultura Jogurt VIVO s laktulózou
100 Kč
−25 %
75 Kč
|
V ceně varianty:
Jogurt VIVO – mlékárenská bakteriální kultura (zákvaska) pro domácí výrobu živého jemného jogurtu.
-
Složení:
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Obsahuje: 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů jogurtu. 30 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce. Kolem 1 miliardy užitečných bakterií v 1 ml hotového výrobku.
- Skladování: Kultura vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu. Hotový výrobek se doporučuje spotřebovat do 3 dnů.

Doručení:
Osobní odběr One by Allegro
(1 690 poboček)
55 Kč
(7 prac. dní)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
59 Kč
(7 prac. dní)
Česká pošta
95 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Kefír VIVO – mlékárenská bakteriální kultura pro výrobu domácího kefíru obsahuje unikátní přírodní symbiózu: mikroflóru kefírových zrn z bakterií různých druhů a kmenů.
-
Složení:
- Kefir fermento
- Lactococcus lactis
- Streptococcus thermophilus
- Leuconostoc mesenteroides
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- Lactococcus lactis ssp. lactis
- Obsahuje: 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů jogurtu. 15 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce. Kolem 0,5 miliardy užitečných bakterií v 1 ml hotového výrobku.
- Skladování: Kultura vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu. Hotový výrobek se doporuje spotřebovat do 3 dnů.

Doručení:
Osobní odběr One by Allegro
(1 690 poboček)
55 Kč
(7 prac. dní)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
59 Kč
(7 prac. dní)
Česká pošta
95 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Symbilact VIVO - mlékárenská bakteriální kultura (zákvaska) pro domácí výrobu probiotického kysaného mléčného výrobku Symbilact, což je pokročilé probiotikum, které obsahuje nejvyšší počet prospěšných bakterií přátelských k lidskému tělu.
-
Složení:
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. diacetylactis
- Obsahuje: 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů jogurtu. 35 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce. Kolem 1 miliardy užitečných bakterií v 1 ml hotového výrobku.
- Skladování: Kultura vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu. Hotový výrobek se doporučuje spotřebovat do 3 dnů.

Doručení:
Osobní odběr One by Allegro
(1 690 poboček)
55 Kč
(7 prac. dní)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
59 Kč
(7 prac. dní)
Česká pošta
95 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Bifivit VIVO – mlékárenská bakteriální kultura pro domácí výrobu probiotického fermentovaného mléčného nápoje, což je oblíbený dětský produkt. Používá se pro krmení děti od 6 měsíců. Bifivitem se doporučuje začínat s kyselou mléčnou výživou dětí.
-
Složení:
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. diacetylactis
- Obsahuje: 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů jogurtu. 15 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce. Kolem 0,5 miliardy užitečných bakterií v 1 ml hotového výrobku.
- Skladování: Kultura vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu. Hotový výrobek se doporučuje spotřebovat do 3 dnů.

Doručení:
Osobní odběr One by Allegro
(1 690 poboček)
55 Kč
(7 prac. dní)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
59 Kč
(7 prac. dní)
Česká pošta
95 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
FIT Jogurt VIVO – mlékárenská probiotická kultura (zákvaska) pro domácí výrobu jogurtu s obsahem klasické jogurtové kultury a laktobakterie gasseri. Tento přípravek je speciálně navržen pro lidi, kteří se chtějí zbavit nadváhy a chtějí si udržet skvělou sportovní postavu.
-
Složení:
- Lactobacillus gasseri
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Obsahuje: 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů jogurtu. 30 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce. Kolem 1 miliardy užitečných bakterií v 1 ml hotového výrobku.
- Skladování: Kultura vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu. Hotový výrobek se doporučuje spotřebovat do 3 dnů.

Doručení:
Osobní odběr One by Allegro
(1 690 poboček)
55 Kč
(7 prac. dní)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
59 Kč
(7 prac. dní)
Česká pošta
95 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Jogurt VIVO s laktulózou – mlékárenská bakteriální kultura (zákvaska) pro domácí výrobu probiotického jogurtu s přídavkem 500 mg laktulózy. Zahrnuje probiotické prospěšné bakterie a probiotické látky (laktulózy). Tyto dvě složky navzájem zvyšují svou působnost a poskytují tak maximální účinek.
-
Složení:
- Laktulóza
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Obsahuje: 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů jogurtu. 30 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce. Kolem 1 miliardy užitečných bakterií v 1 ml hotového výrobku.
- Skladování: Kultura vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu. Hotový výrobek se doporučuje spotřebovat do 3 dnů.

Doručení:
Osobní odběr One by Allegro
(1 690 poboček)
55 Kč
(7 prac. dní)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 001 poboček)
59 Kč
(7 prac. dní)
Česká pošta
95 Kč
(7 prac. dní)
Doručuje obchod:























Síla bojovníků spočívá v jejich množství. Mlékárenské kultury jich nabízejí miliardy a všichni bojují za vaše zdraví.
Mlékárenské probiotické kultury (zákvasky) VIVO jsou jogurtové kultury a probiotika, které se skládají z živých bakterií přátelských vůči lidskému organismu. Tyto bakterie se používají pro přípravu domácích kysaných mléčných výrobků jako Jogurt VIVO, Kefír VIVO, Bifivit VIVO a další.
Jedna lahvička s bakteriemi je určena na 1 až 3 litry mléka, ale všechny produkty řady VIVO můžete velmi jednoduše využít ještě jednou – k přípravě dalšího výrobku použijete místo nové lahvičky už hotový produkt z předešlé várky. Takto můžete z jedné lahvičky zákvasky VIVO mít až 6 litrů jemného domácího jogurtu.
A proč si vlastně vyrábět domácí jogurty z mlékárenských kultur Vivo? Protože kromě dokonalé textury a vynikající chuti mají řadu pozitivních účinků na náš organismus: pomáhají obnovit střevní mikroflóru a normalizují trávení, čímž posilují imunitní systém a brání rozvoji mnoha nemocí.
Návod k přípravě (rozklikněte)
Suroviny:
Postup:1) Připravte mléko Nepasterizované mléko uvařte a pak ochlaďte na teplotu 37 °C až 40 °C (o něco teplejší než je tělesná teplota). Ultrapasterizované nebo rostlinné mléko stačí jen ohřát do teploty 37 °C až 40 °C. Nepřidávejte kultury do mléka s teplotou vyšší než 42 °C. 2) Přidejte mlékárenskou kulturu VIVO Otevřete lahvičku s kulturou. Přidejte do lahvičky mléko o teplotě maximálně 42 °C do poloviny objemu. Zavřete uzávěr lahvičky a třepejte až do úplného rozpuštění látky. Nalijte obsah do připraveného mléka. Promíchejte. 3) Zrání Je nezbytné zajistit, aby směs mléka s mlékárenskou kulturou během fermentace (8 hodin) zůstala v teple. K tomu je potřeba hrnec nebo nádobu se směsí pečlivě zabalit do velkého ručníku nebo termotašky a nechat po dobu 8 hodin v teplém místě bez průvanu. * Můžete také použít jogurtovač, který udrží teplotu mléka během zrání produktu. 4) Zkontrolujte výrobek a ochlaďte Přibližně za 8 hodin zkontrolujte hotový jogurt. Až se přesvědčíte, že je výrobek hotový, dejte ho do ledničky a spotřebujte během 3 dnů. Pokud chcete, můžete přidat ovoce, ořechy, med, obiloviny nebo cukr těsně před podáváním. Dobrou chuť! * Občas potřebujete 1 až 3 hodiny navíc pro zhoustnutí produktu. To se může stát například v případě, že se mléko ochladí v procesu zrání. Je třeba učinit opatření, aby se mléko neochladilo během zrání produktu. |
Adresa pro případné vrácení zboží:
MAXLAND GROUP s. r. o.
Prosecká 527/24, 180 00 Praha 8