Gurmánský zážitek pro 2 nebo 4 osoby v Hotelu Epocha
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2017.
V ceně
- 500 g francouzské kuřátko s nádivkou
- 2× míchaný fresh salát s kuskusem
- 2× čokoládový fondant
- Rezervujte alespoň 1 den předem na tel. 778 077 273, při rezervaci sdělte kód voucheru.
- Vztahuje se pouze na konzumaci v restauraci.
Zrušení rezervace nejpozději 2 hodiny předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2017.
V ceně
porce pro 4 osoby:
- 2× 500 g francouzské kuřátko s nádivkou
- 4× míchaný fresh salát s kuskusem
- 4× čokoládový fondant
- Rezervujte alespoň 1 den předem na tel. 778 077 273, při rezervaci sdělte kód voucheru.
- Vztahuje se pouze na konzumaci v restauraci.
Zrušení rezervace nejpozději 2 hodiny předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Je jen málo míst, kde umějí kuře připravit tak, jako v zemi galského kohouta, a Restaurace Epocha v Jizerských horách je jedním z nich.
Vyjděte si do ní ve dvou nebo i s přáteli ve čtyřech a dopřejte si nezapomenutelný kulinářský zážitek v příjemném stylovém prostředí se vstřícnou obsluhou.
Pochutnat si tak můžete na pečeném nadívaném kuřátku, lehkém salátu s kuskusem a hříšně dobrém čokoládovém fondantu.
Křehké, nadívané a dozlatova upečené kuřátko si vychutnáte ve dvou, tedy každý jednu půlku. K němu vám naservírují lehký míchaný fresh salát s kuskusem, který dokreslí chuť kuřátka a nezatíží váš žaludek jako brambory nebo jiná příloha.
Nezapomeňte si nechat dostatek místa na výjimečně lahodný čokoládový fondant, pečený dle receptu michelinského kuchaře Romana Pauluse. O tuhle dobrotu byste jistě nechtěli přijít.
Nová epocha gastronomie
Restaurace Epocha je součástí stejnojmenného hotelu a sdílí s ním jeho vysoké standardy. Svým hostům nabízí prvotřídní úroveň gastronomie a kuchařský tým svou prací doslova žije, což je na jeho výtvorech znát. Důkazem budiž označení restaurace Czech specials, kterou společnost získala za vynikající standard nabízených služeb a celkový dojem.
Restaurace je stejně jako celý hotel nekuřácká a nabízí též příjemné posezení na venkovní zahrádce s dětským hřištěm. K dispozici je i řada hraček, své děti proto můžete bez obav vzít s sebou. Necelých 100 metrů od hotelu se navíc nachází oblíbená bobová dráha, kde se vyřádí malí i velcí.