Je jen málo míst, kde umějí kuře připravit tak, jako v zemi galského kohouta, a Restaurace Epocha v Jizerských horách je jedním z nich.
Vyjděte si do ní ve dvou nebo i s přáteli ve čtyřech a dopřejte si nezapomenutelný kulinářský zážitek v příjemném stylovém prostředí se vstřícnou obsluhou.
Pochutnat si tak můžete na pečeném nadívaném kuřátku, lehkém salátu s kuskusem a hříšně dobrém čokoládovém fondantu.
Křehké, nadívané a dozlatova upečené kuřátko si vychutnáte ve dvou, tedy každý jednu půlku. K němu vám naservírují lehký míchaný fresh salát s kuskusem, který dokreslí chuť kuřátka a nezatíží váš žaludek jako brambory nebo jiná příloha.
Nezapomeňte si nechat dostatek místa na výjimečně lahodný čokoládový fondant, pečený dle receptu michelinského kuchaře Romana Pauluse. O tuhle dobrotu byste jistě nechtěli přijít.
Nová epocha gastronomie
Restaurace Epocha je součástí stejnojmenného hotelu a sdílí s ním jeho vysoké standardy. Svým hostům nabízí prvotřídní úroveň gastronomie a kuchařský tým svou prací doslova žije, což je na jeho výtvorech znát. Důkazem budiž označení restaurace Czech specials, kterou společnost získala za vynikající standard nabízených služeb a celkový dojem.
Restaurace je stejně jako celý hotel nekuřácká a nabízí též příjemné posezení na venkovní zahrádce s dětským hřištěm. K dispozici je i řada hraček, své děti proto můžete bez obav vzít s sebou. Necelých 100 metrů od hotelu se navíc nachází oblíbená bobová dráha, kde se vyřádí malí i velcí.