Česko-francouzské svatomartinské menu s kaldounem a husím stehýnkem
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 11. 2016.
V ceně
- 1× amuse bouche
- 1× husí kaldoun s drůbky, toust se škvarkovou pomazánkou, petrželka, 300 ml
- 1× husí stehno sous-vide (350 g), jablečné pyré, červené zelí s jablkem a balsamico, karlovarský knedlík
- 1× hruškové mille feuille se skořicí, karamel, 150 g
Můžete využít do 30. 11. 2016
- Rezervace: Provádějte alespoň 48 hodin předem na tel. 222 748 111.
- Jídlo s sebou: Nelze, degustační menu je určeno ke konzumaci pouze v restauraci.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když se spojí české chutě s francouzským kulinářským uměním, mlsné jazýčky zaplesají radostí.
Navštivte elegantní restauraci Amaryla a pochutnejte si na znamenitém degustačním menu, které pro vás sestavil tým kuchařů u příležitosti svátku svatého Martina.
Začnete nejprve jednohubkou amuse bouche, která vás naladí na další chody. Následuje husí kaldoun podávaný s toustem a škvarkovou pomazánkou. Hlavním hřebem celého menu je husí stehno sous-vide, které se připravuje ve vakuu. Dostanete k němu jablečné pyré, červené zelí a karlovarský knedlík. A sladká tečka na závěr? Francouzský hruškový dezert mille feuille. Dokonalost sama!
Restaurace je součástí 4* hotelu Amarilis, který najdete ve Štěpánské ulici, pouhých 200 metrů od Václavského náměstí. Interiér je navržený ve stylu Feng Shui, takže se tu budete cítit příjemně. Restaurace je klimatizovaná a nekuřácká. Pro děti je tu připravený dětský koutek.