Česko-francouzské svatomartinské menu s kaldounem a husím stehýnkem
Přehled nabídky
Když se spojí české chutě s francouzským kulinářským uměním, mlsné jazýčky zaplesají radostí.
Navštivte elegantní restauraci Amaryla a pochutnejte si na znamenitém degustačním menu, které pro vás sestavil tým kuchařů u příležitosti svátku svatého Martina.
Začnete nejprve jednohubkou amuse bouche, která vás naladí na další chody. Následuje husí kaldoun podávaný s toustem a škvarkovou pomazánkou. Hlavním hřebem celého menu je husí stehno sous-vide, které se připravuje ve vakuu. Dostanete k němu jablečné pyré, červené zelí a karlovarský knedlík. A sladká tečka na závěr? Francouzský hruškový dezert mille feuille. Dokonalost sama!
Restaurace je součástí 4* hotelu Amarilis, který najdete ve Štěpánské ulici, pouhých 200 metrů od Václavského náměstí. Interiér je navržený ve stylu Feng Shui, takže se tu budete cítit příjemně. Restaurace je klimatizovaná a nekuřácká. Pro děti je tu připravený dětský koutek.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.