Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vinařský kurz Wine Specialist Basic

Wine Master Praha - Braník (mapa) cca 5 km / 10 min
Počítáno autem z Prahy.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Wine Master

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 25. 10. 2016, 18 – 21.30 hodin
  • základní dělení vín (dle barvy, zpracování, cukru a apelace)
  • rozdělení vín podle vinařského zákona ČR, FR, I 
  • zpracování + zrání vína
  • jak správně degustovat víno 

Omezení

Prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán. Před konzumací můžete být vyzváni k prokázání plnoletosti. Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nedojde k degustaci vína.

Můžete využít do 25. 10. 2016

  • Rezervace: Účast na kurzu si rezervuje mailem na info@wine-specialist.cz nebo přímo na stránkách, kde naleznete on-line přihlašovací formulář.
  • Ostatní: Minimální počet osob pro otevření kurzu je 12. Maximální počet účastníků v kurzu 20 osob. 
  • Přihlášený účastník může změnit termín přihlášení, nejpozději 3 dny před konáním kurzu.
  • Změnu je možné provést pouze jedenkrát. Při neúčasti na přesunutém termínu voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 200 Kč −37 % 749 Kč
1 200 Kč −37 % 749 Kč

Že je ve víně pravda, ví každý. Porozumět jí ale umějí jen skuteční odborníci. Rozšiřte jejich řady díky kurzům Wine Specialist.

O kurzu

Kurz je úvodem do světa vína. Je určen všem, kteří chtějí pochopit základní rozdíly mezi víny, jejich rozdělení podle mnoha faktorů (způsob zpracování, cukernatost, apelace). 

Účastníci se dozví jak se víno zpracovává, základní rozdíly mezi způsoby zrání vína a rozdíly mezi jednotlivými víny (šumivá, bílá, růžová, červená). Součástí kurzu je i praktická část s degustací, kde se účastníci kurzu dozví, jak se víno správně ochutnává, jaké základní vjemy se v něm sledují, jak správně víno servírovat, jakou ideální teplotu by měla vína mít a mnoho dalších informací potřebných pro to, aby se člověk neztratil ve vinařském světě.

V ceně je zahrnuta ochutnávka vín z různých koutů světa (min.10 vzorků), malé občerstvení a studijní materiály.

O lektorce kurzu 

Nahoru