Vinařský kurz Wine Specialist Basic
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 25. 10. 2016.
V ceně
- 25. 10. 2016, 18 – 21.30 hodin
- základní dělení vín (dle barvy, zpracování, cukru a apelace)
- rozdělení vín podle vinařského zákona ČR, FR, I
- zpracování + zrání vína
- jak správně degustovat víno
Omezení
Můžete využít do 25. 10. 2016
- Rezervace: Účast na kurzu si rezervuje mailem na info@wine-specialist.cz nebo přímo na stránkách, kde naleznete on-line přihlašovací formulář.
- Ostatní: Minimální počet osob pro otevření kurzu je 12. Maximální počet účastníků v kurzu 20 osob.
- Přihlášený účastník může změnit termín přihlášení, nejpozději 3 dny před konáním kurzu.
- Změnu je možné provést pouze jedenkrát. Při neúčasti na přesunutém termínu voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že je ve víně pravda, ví každý. Porozumět jí ale umějí jen skuteční odborníci. Rozšiřte jejich řady díky kurzům Wine Specialist.
O kurzu
Kurz je úvodem do světa vína. Je určen všem, kteří chtějí pochopit základní rozdíly mezi víny, jejich rozdělení podle mnoha faktorů (způsob zpracování, cukernatost, apelace).
Účastníci se dozví jak se víno zpracovává, základní rozdíly mezi způsoby zrání vína a rozdíly mezi jednotlivými víny (šumivá, bílá, růžová, červená). Součástí kurzu je i praktická část s degustací, kde se účastníci kurzu dozví, jak se víno správně ochutnává, jaké základní vjemy se v něm sledují, jak správně víno servírovat, jakou ideální teplotu by měla vína mít a mnoho dalších informací potřebných pro to, aby se člověk neztratil ve vinařském světě.
V ceně je zahrnuta ochutnávka vín z různých koutů světa (min.10 vzorků), malé občerstvení a studijní materiály.
O lektorce kurzu
Věnovat se vám bude Ing. Iveta
Steinerová, přední odborník v oblasti enologie. Specialista
na italská vína a neúnavná propagátorka vinařské kultury v ČR.
Absolvovala roční studium „Enologie – sommelierství“ vč.
degustátorských zkoušek v Itálii. Profesionálně se vínem zabývá od roku 2005. Vyškolila stovky pracovníků v oboru gastronomie i zájemců
o vína z řad široké veřejnosti. Od června 2015 je jedním
z pěti zakládajících členů České asociace
degustátorů, kde jsem výkonným
místopředsedou. |