Světové steaky: 4hodinový kulinářský kurz ve studiu Šelma v kuchyni
Přehled nabídky
Mezi kuchaři koluje z generace na generaci moudro: Kolik delikátních steaků připravíš, tolikrát je tvůj partner gurmánem.
Vyrazte do studia Šelma v kuchyni a nechte se během 4 hodin provést přípravou masa, příloh i famózních omáček. Pracovat budete s čerstvými steaky, které dovedete k naprosté dokonalosti.
Kurz je určen masožroutům od A do Z, kteří se naučí připravovat steaky z býka plemene Charolais (CZ) i Aberdden Angus (US). Zjistíte, z jaké části býka steak pochází, jaké stupně propečenosti se používají v praxi a jak se jim říká v odborných gastronomických kruzích.
Vyzkoušejte nejrůznější marinády, láky i koření a zkoumejte, jak je nejlépe spojit při přípravě masa. Vykouzlete ladící přílohu, omáčku i studený dip.
Jaké pokrmy budete připravovat?
Maso
Přílohy
|