Rolování v rytmu Café Buddha: Kurz přípravy sushi pro pokročilé
Přehled nabídky
Tři týdny meditace v bambusových hájích, studium historických svitků, rozmluva s létající rybou a tisíc vlastnoručně vyřezaných hůlek. Kdepak, cesta za dosažením sushimistrovství je mnohem snazší!
Základní tahy a hmaty pro rolování sushi už jste si osvojili v kurzu pro začátečníky, teď vás vyhlášené Café Buddha zve do dalšího levelu – kurzu pro pokročilé, kde se dostanete ještě blíže k úrovní profesionálního sushimastera.
Další stupeň vašeho sushi-vzdělávání se zaměřuje na ruční práci s rybami a zeleninou. Povede ho Štěpán Návrat, zkušený profík a majitel restaurace v jedné osobě, který to umí nejen s hůlkami, ale i pořádně nabroušenými noži. Pod jeho taktovkou a bedlivým dohledem se seznámíte s přípravou tradičního sushi a dalších specialit.
|
Kurz je určen pouze pro absolventy začátečnické lekce, kteří nemají čas studovat japonštinu a pročítat japonské kuchařky, a přesto by rádi rolovali ty nejúhlednější a nejchutnější rolky. Termíny najdete na webu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.