Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kateřina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné využít tento voucher i na odstranění poměrně větší bradavice na chodidle, která už byla asi 10× bezúspěšně vypalovaná dusíkem. Předem děkuji.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Kateřino. Voucher můžete k odstranění bradavice využít. Zda se nám to podaří laserem odstranit napoprvé Vám nelze předem paušálně garantovat. Některé bradavice jsou „zvláště zarputilé“ a ošetření je nutné opakovat. V ceně voucheru máte 1 kontrolní/ko­rektivní návštěvu, tj. 2 pokusy o odstranění. Zároveň platí, že ošetřující lékař může na základě osobního vyšetření útvaru konstatovat, že jiná metoda než laser by byla pro odstranění konkrétní bradavice vhodnější. V takovém případě byste u nás na recepci uhradila 300 Kč za vyšetření a portál Slevomat.cz by Vám za stornovaný voucher vrátil jeho plnou hodnotu. Přejeme Vám, aby tomu tak nebylo a laserem šla bradavice „v pohodě“ odstranit. Těšíme se na Vás!

Marta

Dobrý den, mám v rovině rtu na tváři znaménko, v průměru asi 0.5cm. Je ošetření vhodné(předběžně)? Zůstávají v obličeji jizvy po zákroku? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Marto. V obecné rovině platí, že po chirurgickém odstranění kžních útvarů zůstávají jizvy vždy (z definice, protože kůže se rozřízne a tkáň patřící znaménku se vyřízne jako kus), po laserovém zákroku jizvy zůstat mohou a nemusí, většinou nezůstanou (protože tkáň patřící k znaménku se nechá odpařit), a pokud ano, tak jsou oproti chirurgickému řezu výrazně méně nápadné a lze je laserem následně ještě „zabrousit“. Velikost případné jizvy a její nápadnost se odvíjí od velikosti a hloubky odstraňovaného útvaru. K zachování ošetřeného místa bez stop po výkonu přispívá rovněž dodržování pravidel následné péče – hlavně fotoprotekce (ochrana před sluncem po zákroku) a do odloučení strupu dodržet doporučení – např. vynechat celodenní pobyt v aquaparku, vířivce, sauně. Paní doktorka každého pacienta v závěru návštěvy pečlivě proškolí. Pak už je hlavně na Vás těch pár dní vydržet a držet se pokynů. Zákrok v obličeji je lepší odložit až na konec září/říjen, nebo naplánovat v zimě tak, aby Vám termín nekolidoval se zimní dovolenou na lyžích nebo v exotice… :-). Zavolejte, naplánujeme společně. Hezké léto a těšíme se na Vás!

Eva

Dobrý den, pacient má po vypalování tekutým dusíkem na malíčku u nohy bradavici, která se rozrostla. Z původní malé na větší cca 1 cm. Ještě se udělala malinká bradavička na lokti. Kolik voucherů je nutné si zakoupit? Děkuji Eva

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Evo. Některé bradavice jsou „zvláště zarputilé“, některé jsou na 2 návštěvy…, těžko odhadnout Vaši situaci. Kupte si 1 voucher a přijďte. Po 1. ošetření se stáváte našími stálými klienty a těšíte se určitému zvýhodnění v rámci věrnostního programu. Na srpen máme dostatek termínů dopoledne i odpoledne, stačí zavolat. Těšíme se na Vás!

Sebastián

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jak dlouhá je doba hojení při odstraňování pigmentové skvrny (s průměrem do 5–6mm) a jaká jsou omezení v té době? Dále pak zda je možné provádět odstranění laserem i v intimních partiích (konkrétně předkožka)? A poslední otázka se týká rychlosti sjednání návštěvy. Jak brzy mohu očekávat termín? Ptám se z důvodu dlouhodobé cesty do zahraničí, která mne čeká za něco málo přes měsíc.

Děkuji předem za odpověď

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Sebastiáne, „pigmentovou skvrnu“ můžeme odstraňovat několika druhy laserů (pracujeme s laserovým systémem, který v jediném přístroji kombinuje několik laserů – vlnových délek – tak, aby si ošetřující paní doktorka mohla vybrat podle konkrétní indikace – problému, který má řešit). Podle typu Vaší pigmentové skvrny / znaménka / kožního útvaru použije adekvátní laser a adekvátní intenzitu. Od toho se odvíjí i doba hojení (hloubka a intenzita zákroku). Počítejte s rozpětím cca 7–10 dní, přičemž vzniklý stroupek se obvykle odloučí zhruba za 4–7 dní a v této době není vhodné trávit čas v sauně, vířivce, celodenním pobytem v aquaparku apod, a potom už probíhá „dohojení“, kdy už běžný život není nijak zásadně omezen. Určitě – zvláště teď v létě – je nutná fotoprotekce (pokud možno nechodit na slunce – myšleno např. celodenní výlet na kolách apod., ne přeběhnout z kanceláře do metra nebo do podzemního parkingu + je nutné mazat ošetřené místo krémem s vysokým ochranným faktorem proti slunci – SPF50). Většina klientů po týdnu už ani neví, že na nějakém ošetření byla. Váš další dotaz: předkožka je zjednodušeně řečeno kůže jako každá jiná, akorát z definice je to vysoce citlivé místo. Řešitelnost Vašeho případu je nutné posoudit individuálně v ordinaci. Nadměrnou citlivost lze vyřešit aplikací silnějšího anestetického krému, který se před zákrokem nechá působit zhruba 30–35 min. Tak byste musel počítat s tímto časem navíc oproti běžnému znaménku. A poslední otázka ohledně rychlosti objednání: v srpnu máme ještě dostatek volných termínů, dopoledne i odpoledne (8.-10.8., 16.-18.8., 23., 25…), co Vám bude vyhovovat. Zavolejte nám, určitě pro Vás vhodný termín najdeme. Těšíme se na Vás!

Michal Novas

Dobrý den, zajímá zda zákrok provádí odborník s ukončeným vysokoškolským vzděláním tj. lékař. Děkuji, Michal.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Michale. Zákrok provádí výhradně lékař (s titulem Mudr.), navíc zároveň lékař specialista – dermatovenerolog. Více o našich lékařkách se dočtete na našich stránkách. Těšíme se na Vás!

Petra K.

Dobrý den, v kontraindikacích je uvedeno kojení. Je problém i částečné kojení (pouze ráno a večer), tedy ne plné kojení? Potřebuji odstranit pihy, které se mi zvětšily během těhotenství a to před eventuálním dalším těhotenstvím. Předem děkuji za odpověď, Petra

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Petro. Pokud kojíte, je to kontraindikace – bez ohledu na to, zda částečně nebo plně. Pokud se Vám tvoří mléko, máte zjednodušeně řečeno změněnou hormonální hladinu. A to způsobuje relativně vysoké riziko hyperpigmentace = že Vám ošetřené místo zpigmentuje. Takže ve výsledku budete mít namísto znaménka pigmentovou skvrnu. To je jako z deště pod okap. To určitě nechcete. (Já vím, je to trochu nefér vůči nám ženám, ale my dvě s tím nic neuděláme). Doporučujeme Vám využít tu chvilku (ať už tak chvilka bude jakkoli krátká nebo dlouhá) mezi ukončením kojení a novým těhotenstvím (já vím, že se mi to snadno říká…). S ohledem na Vaší situaci Vám garantujeme, že Vám 1) podržíme cenu, kterou v této akci vidíte + 2) že Vás objednáme „obratem“ na zavolání, abyste to v pohodě stihla (v té pomyslné pauze). Pokud byste to náhodou „nestihla“ (jakože byste šla z kojení rovnou do nového těhotenství), tak bohužel nezbývá, než vyčkat nového konce procesu kojení. Držíme Vám palce, aby Vám to všechno dobře dopadlo, krásné léto a těšíme se na Vás!

Tomáš

dobrý den chtěl bych si odstranit bradavici kterou mam v hlavě ale nechci mit na hlavě pleš je to možne pomoci laseru zmenšit jizvu neo skvrnu ktera tam zustane dekuji ? děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Tomáši, ano je. Pracujeme s „laserovým systémem“, tj. v rámci 1 přístroje má paní doktorka k dispozici několik laserů (vlnových délek) a ty může volně kombinovat dle potřeby – na různé indikace – v rámci 1 návštěvy. V ceně máte 1 kontrolní (dle potřeby korektivní) návštěvu, v rámci které se právě různě laserem doupravují/vy­lepšují jizvičky, pokud by náhodou nějaké vznikly (nemusí nutně vzniknout, je to individuální, zatímco u chirurgického zákroku nutně vzniknou vždy). Akorát předem upozorňujeme, že některé bradavice jsou „hodně zarputilé“ a jejich odstranění může vyžadovat několik opakování. Nelze určit předem. Pěkné léto a těšíme se na Vás!

Tereza S.

Dobrý den,

je možné pomocí laseru odstranit kromě těch vystouplých znamének také znaménka plochá a to v obličeji?

Mockrát děkuji!

 Tereza

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Terezo, není znaménko jako znaménko, to máte pravdu. Pracujeme „s laserovým systémem“, tzn. že v rámci 1 přístroje máme několik laserů na různé indikace. S velkou pravděpodobností Vám budeme umět pomoct, ale nemohu Vám to paušálně slíbit – každý útvar k odstranění se musí posoudit a vyšetřit individuálně. Vzhledem k tomu, že to máte v obličeji, doporučujeme Vám zákrok v termínu, kdy už jste po dovolené. Přejeme krásné léto a těšíme se na Vás!

Lucka

Dobrý den,
chci se zeptat, do jaké velikosti odstraňujete pihy laserem?Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Lucko, útvary nad 1 cm v průměru jsou již „náročnější“ a pracnější oproti „běžným pihám“, zcela výjimečně se vyskytnou i větší útvary. Nad tento rozměr bychom Vám potenciálně počítali 1 útvar za 2 útvary, ale náročnost odstranění se musí posoudit individuálně na základě osobní návštěvy. Pokud byste si přála vědět víc, můžete nám poslat foto na email – zkusíme předběžně posoudit. Bude se jednat o „předběžný odhad“ náročnosti, nikoli o verdikt, zda útvar lze či nelze odstranit. Rozhodující a určující je vždy jedině osobní posouzení/vyšetření útvaru. Těšíme se na Vás!

Martina Forraiova

Dobry den, mam dotaz ohledne bradavice na noze. Udelala se mi mala bradavice asi pred 2 mesici, nijak jsem ji neosetrovala. Ted ji chci odstranit, ale nevim jak to funguje, jestli staci jedna navsteva nebo je to vice osetreni? Tudiz kolik voucheru minimalne? Neocekavam presny pocet navstev, jenom odhadem :-) Dekuji Martina

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Martino, některé bradavice jsou „zvláště zarputilé“ a je nutné ošetření několikrát opakovat, někdy stačí 1–2 ošetření. Kupte si 1 voucher a přijďte. A podle situace se domluvíme s paní doktorkou. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru