Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Kvalitní dámské a pánské clogsy FLAMEshoes vyrobené na Slovensku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jarmila Mrocková

Dobrý den, prosím dámské provedení ve vel. 41 nemáte žádné? Budou ještě nějaké barvy. Líbí se mi více jako pánské provedení ve tvaru proužků. Moc děkuji.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, velikost 41 se bohužel u dámských bot tohoto modelu nevyrábí. Nové barvy i modely plánujeme na jaro/léto 2018. Přeji hezký den! Linda, Texbase, s.r.o.

Romana

Je možné vyměnit boty za jinou velikost přímo ve skladu v Mirošovicích nebo v prodejně Sappa v Praze?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, boty je možné vyměnit po domluvě v prodejním skladu Mirošovice. Přeji hezký den! Linda, Texbase, s.r.o.

Jiřina Jaterková

Dobrý den.Zakoupené clogsy se mi velmi líbí,potřebovala bych pravděpodobně o číslo větší,koupila jsem č.38.Co mám pro to udělat?Děkuji za odpověď.Jiřina

TexBase s.r.o.

Dobrý den, samozřejmě můžete velikost vyměnit. Stačí boty zaslat na adresu Texbase, s.r.o., Hlavní 357, 251 66 Mirošovice s fakturou, která byla k botám přiložena, a napsat na ni poznámku, že si přejete výměnu a za jakou velikost. Přeji hezký den! Linda, Texbase, s.r.o.

pavel

jo zapoměl jsem na barvě nezáleží,provedení panské a klidně bych si připlatil.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, moc mě to mrzí, ale bohužel u tohoto modelu je největší číslo 45, větší se nevyrábí. Přeji hezký den! Linda Texbase, s.r.o.

pavel

proč nenabízíte větší velikosti potřeboval bych 46–47 díky za odpověd.

Josef Balík

Prosím o sdělení nejbližší zásilkovny , bydlím u . Volyně Jižní Čechy. Děkuji

TexBase s.r.o.

Dobrý den, na stránce www.zasilkovna.cz/pobocky můžete zadat do vyhledávače Vaše PSČ a zjistíte Vaši nejbližší pobočku. Přeji hezký den! Linda Texbase, s.r.o.

Jiřina Jaterková

Dobrý den.Napište mi prosím adresy zásilkoven v Ostravě,mám zájem o dámské dogsy černo-žluté B-2006 za 149kč,nejsem si ale jistá velikostí.Nosím obuv č.37/příp.38/Jakou velikost bych si tedy měla u Vás objednat?Děku­ji.Jiřina

TexBase s.r.o.

Dobrý den, na stránce www.zasilkovna.cz/pobocky můžete zadat do vyhledávače Vaše PSČ a zjistíte Vaši nejbližší pobočku. Co se týče velikosti bot, podívejte se, prosím, na velikostní tabulku bot FlameShoes. Samozřejmě, když Vámi vybraná velikost nebude sedět, je možné ji vyměnit. Přeji hezký den! Linda Texbase, s.r.o.

Kamil Nový

rád bych znal adresy zásilkoven pro Prahu 5, případně pro Prahu jako celek, mám vážný zájem o pánské dogsy A-1003 /modro-šedé vel. 42/ – děkuji NOVÝ

TexBase s.r.o.

Dobrý den, na stránce www.zasilkovna.cz/pobocky můžete zadat do vyhledávače Vaše PSČ a zjistíte Vaši nejbližší pobočku. Přeji hezký den! Linda Texbase, s.r.o.

Romana

Dobrý den! To číslování je tady doslova divočina. Běžně si kupuji boty 40,5 nebo 41 – mám délku chodidla 263mm. Takže mám tedy volit pánské 43? Není snad pánské provedení nějak extra široké?

TexBase s.r.o.

Dobrý den,
podle vlastní zkušenosti s výrobky Flame-shoes bych bych doporučovala volit velikost pouze o jedno číslo větší, čili 42. Co se týče šířky pánských bot, tak odpovídá vzrůstající velikosti. Např. když poměřím dámskou velikost 41 a pánskou 41, tak šířka bot je stejná, č. 42 je cca o 2mm širší. Samozřejmě když Vámi vybraná velikost nebude sedět, je možné ji vyměnit.
Přeji hezký víkend!
Linda Texbase, s.r.o.

Karel Ploranský

Dobrý den,
clogsy se mi provedením líbí; pokud obrázky neklamou, mají poměrně silnou vrstvu materiálu pod chodidlem. To, že svršek je zbytečně tlustý a spodek příliš tenký, je zásadní slabinou u výrobků z Číny (a vlastně i u originálních Crocs).
Ale mám dotaz: někdy na podzim nebo v zimě, přesně už nevím, jsem si slovenské clogsy koupil. Objednal jsem velikost, jaká mi u všech bot dobře padne. I když číslo vyznačené na dodaném výrobku s objednávkou souhlasilo, ve skutečnosti mi boty byly malé, menší nejméně o číslo!.. Výrobce asi používá kopyta, jejichž rozměr neodpovídá běžným standardům. Naštěstí jsem měl pro dodané boty použití, nosí je synovec.
Pokud bych si proto chtěl nabízené clogsy znovu objednat, chtěl bych mít jistotu, že velikost bude odpovídat.
S pozdravem
Karel Ploranský

TexBase s.r.o.

Dobrý den,

děkujeme za nákup :-) co se týče zateplených clogsy vždy bere místo v botě zateplená vložka, proto doporučují si vždy objednat o velikost vetší. Vždy je možná výměna.



Děkuji moc přeji krásný den.
Michaela , TexBase.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru