Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí v Lignanu u Jaderského moře: apartmán s kuchyní 350 m od pláže

4,2 / 5 CK České kormidlo Lignano - Itálie (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Kopišťová

dobry den chtela bych se zeptat zda je mozne ubytovani se psem dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den,

ano pejsci jsou povoleni, jsou na vyžádání u cestovní kanceláře.

Jana Paulusova

Dobry cecer,rada bych zakoupila nabidku pobytu od 23–30.9. Letos jsme tam uz byli jen v rezidenci Luna velikem hotelu vratili jsme se prave pred tydnem ale pritel ma jeste v zari s kamaradem dovolenou a tak bychom radi se do Lignana vratili nekolikrat sme sli kolem Vaseho nabizeneho hotelu vypada zajimave stacil by nam cestovali bychom tri dospele osoby a jeden malicky psik Civava popripade mozna ale to se rozhodne az tak tyden pred odjezdem by s nami cestoval jeste jeden kamarad tudiz pro jistotu je apartman uvadeny pro 4osoby vhodny.Je v casti kde je kuchynska linka i mozne tedy aby byla spaci cas pro kamarada 1os popripade maximalne dve os a zvlast v loznici aby byla spaci cast pro par? Tak jak to bezne byva? A jak mam postupovat kdyz chci zakoupit je tam psano uz jen par volnych kusu a ze pred tim nejaka na Vasich strankach predrezervace toho terminu ale me se to nechce zobrazovat prosim o pomoc,cena je tedy konecna tech 3tis?dekuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, apartmány Mono jsou pro 2 – 4 osoby a všechna lůžka jsou v rámci jedné místnosti (1 manželská postel a 1 rozkládají gauč pro 2 osoby). Pokud byste chtěli oddělené ložnice, tak v termínu od 23.9. máme ještě v nabídce jeden poslední apartmán Trilo (zde jsou 2 oddělené ložnice). Tento apartmán je však v nabídce přímo přes naši CK. Neexistují na něj vouchery na Slevomatu. Pro rezervaci termínu a ověření aktuální ceny za apartmán se prosím ozvěte na tel. 511 444 355. Dě­kuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, chorvatský partner nám potvrdil, že dítě do 5 let, které spí s rodiči na lůžku může být v apartmánu ubytováno a zdarma.

Iveta

Dobry den,ve volnych momentalne dostupnych terminech uvadite ze jiz neni mozna koupe dopravy za zvyhodnenou cenu,je mozna koupe dopravy i za vyssi cenu popr za kolik?kdyz jsme dva dospeli a tri deti jaky koupit voucher kdyz je jen pro 4 osoby?

CK České kormidlo

Dobrý den, pro nabídku ubytování do Villy Yachting je k dispozici autobusová doprava pouze do termínu 8.9.2017 (včetně). Po tomto datu již autobusy do této oblasti nejezdí, takže je možné ubytování zakoupit jen na vlastní dopravu.

Chmelíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je volný apartmán pro 4 osoby v termínu 29.7.-5.8. Děkuji Chmelíková

CK České kormidlo

Dobrý den, v rámci ubytování ve Ville Yachting už máme volné apartmány pouze v termínech od 16.9. do konce sezóny (14.10.) a ještě jeden apartmán Trilo od 19.8.2017.

Tomas Rohlik

Děkuji za odpověď… bohužel v jiný termín jet nemůžeme. Kdyby se apartmán v našem termínu uvolnil, mohla by jste mě prosím kontaktovat na email: nanuk02@seznam.cz. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, rezervace se právě potvrdila, takže je mi líto, ale na termín od 2.9. už není volný žádný apartmán.

Tomas Rohlik

Dobrý den, měli bychom zájem o ubytování do apartmánu pro 2 dospělé a 1 dítě v termínu od 2.-9.9. s vlastní dopravou, ale zde je napsáno, že je už vyprodáno. Je ještě možnost, že by se něco uvolnilo? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v termínu od 2.9. je poslední volný apartmán v rezervaci. Zatím není jisté, jestli bude tato rezervace zrušena nebo potvrzena. Jako náhradní termín bych Vám však mohla nabídnout apartmán Mono 4 v termínu od 19.8. anebo apartmán Mono 4 s výhledem na moře od 9.9.

Lucie Jeseňáková

Dobrý den,
Byl by volný apartmán trilo 3/5 v termínu 12.-19.8?
Dekuji s pozdravem Jeseňáková

CK České kormidlo

Dobrý den, apartmán Trilo je volný už pouze v termínu od 19.8. a poté až od 23.9. do konce sezóny.

Lenka Rejtharova

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli máte volno 29.7–5.8 jsme 2 dospělí,3deti 5,8,11let, polopenze,autem a kolik by to stálo děkuji Lenka

CK České kormidlo

Dobrý den, pro 5 osob je možný pouze apartmán Trilo, který je volný v termínu od 19.8. na týden a pak až od 23.9.2017. Cena tohoto apartmánu je dostupná na webu cestovní kanceláře anebo Vám bude sdělena na tel. 511 444 355. Dě­kujeme za pochopení.

Alena

Zdravim je mozna autobusova doprava z Ostravy a za kolik pro 4 osoby

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusová doprava je dostupná pouze do 9.9.2017 (včetně) za příplatek 1700 Kč na osobu. Jedná se o zvýhodněnou cenu. Běžná cena je 2190 Kč na osobu. Nástupní místo v Ostravě je možné za příplatek 300 Kč na osobu.

Gabina

Dobry den,

Je jeste volny termin 29.7 – 5.8. pro 4 osoby v jednom apart. A 2 osoby v druhem?
Je mozne nekde dokoupit polo/plnou penzi?

 Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu jsou volné poslední dva apartmány typu Mono 4, kde lze ubytovat 2 – 4 osoby. Polopenze ani plná penze k tomuto typu ubytování není k dispozici, ale apartmány jsou vybaveny kuchyňkou.

Lenka Maštalířová

Dobrý den, šel by apartmán pro 3 dospělé a dvě děti 3,10 let? Pokud ano, jaká je koncová cena? A všechny postele jsou umístěné v jedné místnosti? Dekuju za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, apartmán pro 5 osob je volný již jen v termínu 19. – 26.8.2017 a poté až od 23.9.2017. Cena je dostupná pouze v CK.

Andrea Vallová

Dobry den,je v terminu 15.7–22.7 volny apartman MONO 2 s vyhledem na more??Kolik by jsme doplaceli za 4 lete dite s vlastni postylkou?Je u apartmanu balkon?Dekuji Vallová

CK České kormidlo

Dobrý den, apartmán Mono 2 s výhledem na moře je volný už jen v termínu 22.-29.7.2017. V tomto typu apartmánu může být ubytováno ještě dítě navíc do 11,99 let zdarma. Cena je za celý apartmán. Pro dítě si můžete vzít vlastní postýlku anebo je možné přidat do apartmánu přistýlku (je nutné ji nahlásit předem v CK). Balkony jsou součástí všech apartmánů.

Lenka

Dobrý den,
je možné v termínu 12.8–19.8. se ubytovat v MONO 2 ( dvě dospělé osoby a jedno roční dítě) ? (výhled na moře, klimatizace) děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v apartmánu Mono 2 lze ubytovat dítě spolu s 2 dospělými osobami, ale musíte si vzít vlastní cestovní dětskou postýlku anebo bude dítě spát s Vámi na lůžku. V tomto termínu je volný poslední tento apartmán. Doporučujeme si jej co nejdříve zarezervovat přímo v CK.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte ješte volný apartmán MONO4 v termínu od 22.7.-29.7.2017. Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi poptávaném termínu je volný poslední apartmán typu Mono 4. Doporučuji co nejdřívější rezervaci buď na našich webových stránkách nebo telefonicky 511 444 355, případně e-mailem brno@ceskekormidlo.cz

Lucie Jeseňáková

Dobrý den,
Chtela bych se zeptat,zda by byl volny pokoj trilo 3/5 v období 22.-29.7? Jeli bychom 2 dospělí a dve děti a bylo by to pro nas lepsi.
Dekuji s pozdravem Jeseňáková

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi poptávaném termínu máme ještě volný poslední apartmán typu Trilo. Doporučuji co nejdřívější rezervaci buď na našich webových stránkách nebo telefonicky 511 444 355, případně e-mailem brno@ceskekormidlo.cz

Martina Kunstová

Dobrý den máte ještě volný apartmán mono 4 od 23.9 – 30.9. A zda je možné obsadit apartmán 4 dospělými a jedním dítětem – 6 let na přistýlce děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi vybraném termínu máme ještě volný apartmán Mono 4, ale jsou tam pouze 4 lůžka. V případě, že Vás pojede 5 osob, tak si budete muset vzít apartmán Trilo 5, který je v nabídce přímo u cestovní kanceláře a je také ještě volný.

Lenka

Dobrý den, bylo by možné zakoupit 2× voucher pro 4 osoby, v termínu od 26.8 do 2.9.,pac by nás jelo 8 lidi. A je možné rezervovat tedy dva apartmány? Děkuji moc.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu jsou ještě volné apartmány Mono pro 4 osoby. Vytvořte si prosím předrezervaci dle návodu a poté si zakupte 2 vouchery na tento typ apartmánu. Děkujeme.

Sarka Kynclova

Dobry den.Mohla bych se zeptat ,bylo by nas 6..2 dospeli a 4 deti…radi bychom i vetsi pokoj…termin od 2.9–9.9.Vlastni doprava.Prosim o kalkulaci.Dekuju Kynclova

CK České kormidlo

Dobrý den, z dostupných apartmánů v termínu od 2.9. už máme pouze Mono, kde lze ubytovat 2–4 osoby a Trilo pro 3–5 osob. Ve Vašem složení osob tedy bude nutné zakoupení 2 apartmánů. Výběr a rozložení osob ponecháme na Vás. Apartmány Trilo jsou dostupné pouze v cestovní kanceláři – na Slevomatu pro ně neexistuje typ voucheru.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru