Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dámské kadeřnické balíčky: střih, barva nebo melír pro všechny délky vlasů

4,7 / 5 Kadeřnictví Relax Praha - Dejvice  (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
VeronikaK

Dobrý den,

pokud bych chtěla pouze střih a barvení technikou baylage (chtěla bych zesvětlit mé oříškově hnědé vlasy), jaká bude celková cena?
 Děkuji

Kadeřnictví Relax

Dobrý den,

technika balayage je jednou z nejnáročnějších technik melírování. Pokud si zakoupíte balíček melír + střih, tak doplatek bude 650,– Kč.
Děkuji s přáním hezkého dne
Čermáková

Veronika

Dobrý den , byla by možnost v balíčku s melírem zaměnit melír za techniku balayage šedou barvou? pozn. mám černé vlasy, děkuji a přeji hezký zbytek dne :)

Kadeřnictví Relax

Dobrý den,
k balíčku s melírem je možné si techniku balayage připlatit. Jen počítejte s tím, že pokud máte černé vlasy, tak aby byly šedivé, tak to nelze udělat za jednu návštěvu. V jednom kroku je možné vlas odbarvit max. o 5 tonů v případě, že je na vlasech použit jen profesionální pigment. Pokud byla použita barva z drogerie, je daleko složitější ji z vlasů odbarvit. K tomu aby na ně chytl šedý toner je třeba, aby vlas byl odbarven do bílé barvy bez teplých nádechů tzn. cca o 10 – 11 tonů. Doplatek za každé další natření balayage nebo toneru je 650,–

Děkuji krásný den Čermáková

Sabča Bedřichová

Donry den, v pripade hustych a delsich vlasu, je nejaky doplatek? Dekuji, Bedřichová

Kadeřnictví Relax

Dobrý den, v případě střihu s foukanou žádný další doplatek není. U barvení a melírování nejsem schopna adekvátně odpovědět, když Vaše vlasy nevidím. Zašlete svou fotografii na e-mail: kadeřnictvi.relax@seznam.cz a připište, kterou službu jste si vybrala.
Děkuji s přáním hezkého dne Čermáková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru