Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Kompletní roční online kurz MS Excel s certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna Havlová

Dobrý den, kdybych absolvovala tento kurt, mohu si ho pak zapsat do svého životopisu? :)

Easy Excel

Dobrý den, paní Kristýno. Určitě ano – každý zaměstnavatel ocení, když vidí, že se člověk snaží rozvíjet tím správným směrem. Je taky možné to podložit certifikátem, který slouží jako potvrzení o dokončení kurzu.

Radana Homolková

Dobrý den,
je možné vystavit fakturu za kurs na firmu?
 Radana

Easy Excel

Dobrý den, paní Radano. Ano, s fakturou není problém. Stačí nám napsat fakturační údaje emailem.

Veronika

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli by bylo mozne po ukoceni kurzu vystavit certifikat v anglickem jazyce?

Dekuji predem za Vasi odpoved!

Easy Excel

Dobrý den, paní Veroniko. Ano, certifikát je v anglickém jazyce :-)

Jaroslav

Dobrý den, chci se dotázat, zda-li je možné mít kurz absolvovaný mnohem dřív, např. za 3 měsíce. Mám letité zkušenosti s tímto soft. programem, bohužel nemám testy ECDL ani jiný certifikát a získat ho online je pro mne z hlediska času výhodnější. Potřebuji mít dané zkušenosti potvrzené pro pracovní postup v zaměstnání, nemám dokončené VŠ. Jsem na pozici ekonomického referenta/roz­počtáře junior. Děkuji. S pozdravem Jaroslav Gala.

Easy Excel

Dobrý den, pane Jaroslave, děkujeme za otázku. V první řadě chci upozornit, že tento kurz není vhodný pro lidi, kteří mají s MS Excel letité zkušenosti na vysoké úrovni. Kurz je vhodný pro začátečníky a mírně pokročilé. Náš certifikát není akreditovaný Ministerstvem školstva, protože to není naším cílem. Náš certifikát slouží jako potvrzení o dokončení všech lekcí kurzu. Takže, abych to zhrnul, pokud chcete mít potvrzení o dokončení kurzu a lekce projdete rychle, my s tím nemáme problém a certifikát Vám vystavíme. Každopádně to není účel, na který byl kurz vytvořen. Kurz jsem vytvořil, aby skutečně pomohl lidem zlepšit své schopnosti s MS Excel. Děkuji tedy za zvážení, jestli je tato nabídka skutečně pro Vás.

Pavel

Na kolika počítačích si může uživatel pouštět kurz ? Je to omezeno pouze na 1 počítač nebo alespoň na dva (práce, doma) ?

Easy Excel

Dobrý den, pane Pavle. Dva počítače jsou v pořádku, není však možné být připojen současně, tj. musíte se nejdříve odhlásit z jednoho pro přihlášení se na druhý. Přejeme příjemné učení.

Petra B.

Dobrý den, měla bych zájem o kurz. Mohla bych se zeptat, jakým způsobem probíhají „zkoušky“ potřebné k vystavení certifikátu? Popř. zda certifikát je pak posílán podepsaný poštou nebo si to pouze absolvent vytiskne svépomocí sám? Je reálné při pravidelném studiu videí zvládnout kurz již do konce tohoto roku nebo je to rámcově časově náročnější? Děkuji moc za vyčerpávají odpověď a těším se na případné studium.

Easy Excel

Dobrý den, paní Petro. Díky za dotaz. Certifikát slouží jako potvrzení o dokončení všech lekcí kurzu. Nejsou tedy na závěr „zkoušky“, protože spíše věřím, že lidi, kteří se tímto způsobem zdokonalují, dělají maximum pro sebe a tím pádem je nemám proč zkoušet :-) Certifiktát zasílám v PDF a v případě zájmu taky tištěně na speciálním podkladu poštou. S dokončením kurzu není myslím do konce roku problém, většina studentů to zvládne i dřív. Doporučuji Vám si před zakoupením prohlédnout několik lekcí, které jsou na www.easyexcel.cz dostupné zdarma. Přeji hezký den a v případě zájmu se na Vás těším :-)

Juroková

Dobrý den, kurz mám koupený, aktivovaný a nejde se na něj dostat, nabízí možnost koupě kurzu.....po mě registraci na stránkách. Můžete mi prosím poradit, co s tím? Na uvedené stránky jsem už psala, zatím bez odpovědi. Děkuji Juroková

Easy Excel

Dobrý den, děkuji za Vaši zprávu. Váš účet jsem manuálně aktivoval, omlouvám se za potíže. Věřím, že budete mít z kurzu hodně užitku :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru