Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Týden v italské Cattolice – plná penze, wellness a pobyt pro 2 děti zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Itálie (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Markéta

Dobrý den,
jaké jsou možnosti parkování v dané lokalitě?

 děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, Hotel Plaza vlastní malé parkoviště. Parkování se nedá rezervovat, je dle dostupnosti a zdarma. V případě, že bude obsazené, tak se v blízkosti hotelu nachází ještě velké parkoviště za poplatek anebo lze najít místo k zaparkování v přilehlých ulicích.

Michal Volák

Dobrý den
kolik bych platil ,když bych jel s dcerou 4.5 roku. Chceme samostatný poko.

CK České kormidlo

Dobrý den, každý pokoj je nutné vždy obsadit nejméně 2 plně platícími osobami. Ve Vašem případě tedy bude nutné uhradit 2× cenu voucheru.

Eva

Dobrý den, jaká je tedy cena plážového servisu pláže, která patří/je nejblíže hotelu? Jsou zde kromě plážového servisu(který obyčejně bývá v Cattolice v plné penzi zahrnut) a pobytových poplatků ještě další skryté poplatky(wellness apod.)? Co prosím znamená večeře a oběd bufet? Jde o teplé jídlo? Jsou zahrnuty nápoje? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, cena plážového servisu se běžně pohybuje mezi cca 10 – 15 €/den (záleží na termínu dovolené). Plážový servis se neplatí v hotelu, ale přímo na pláži provozovateli těchto služeb. V hotelu se platí jen povinná pobytová taxa, žádné jiné poplatky se nehradí. Obědy a večeře probíhají takto: studené (převážně zeleninové) předkrmy formou bufetu, teplý předkrm (nebo polévka) vydáváný přímo kuchařem (bez obsluhy) a poté většinou na výběr dva hlavní chody také vydávány kuchařem (bez obsluhy). Z nápojů jsou k obědům a k večeřím pouze víno (0,25 l) a voda (0,5 l), opět bez obsluhy.

Jana Čonková

Dobrý den,nebudete nabízet i dalsi termíny? Minuly rok jsme tam byli nakonci srpna. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, termíny, které u nabídky vidíte, jsou všechny, které máme na letošní rok k dispozici. Žádné další určitě přidávat nebudeme. Děkujeme za pochopení.

tanja

dobrý den, za autobusovou dopravu budeme platit na mistě židiču.....

CK České kormidlo

Dobrý den, příplatek za autobusovou dopravu se hradí v cestovní kanceláři po vytvoření rezervace zájezdu.

Alina

Dobry den. Chtela bych se zeptat na celkovou kalkulaci pobytu o ktery mame zajem a to na dva tydny v obdobi od 17.6.2017 do 1.7.2017. Jsme rodina, dva dospely a dve deti ve veku 5 a 6 let. Predem dekuji za odpoved.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale na termín od 17.6. již máme několik rezervací, které se pravděpodobně potvrdí. Považujte prosím tento termín za vyprodaný. Již jsem informovala Slevomat, ale je možné, že kvůli víkendu budou první dva termíny pobytu v Hotelu Plaza označené za vyprodané až v pondělí. Každopádně co se týče dalšího Vámi zmiňovaného termínu od 24.6., tak zde k ceně voucheru pro 2 dospělé osoby bude 1 dítě na přistýlce do 6,99 let zdarma a druhé dítě na druhé přistýlce do 6,99 let za doplatek 3790 Kč.

Iveta

Moc vam dekuji za odpověď slo by prosim udelat rezervaci do zitra ?kolik hodin trva cesta z Prahy a odkud se vyjizdi?dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pro vytvoření rezervace kontaktujte prosím pracovníka CK na e-mailu brno@ceskekormidlo.cz a napište prosím název ubytování, vybraný termín zájezdu, jména a data narození účastníků, adresu na objednavatele zájezdu včetně e-mailového a telefonického kontaktu. Rezervace Vám bude obratem vytvořena a písemně potvrzena na Váš e-mail. Děkujeme.
Cesta autobusem z Prahy až do destinace trvá i s přestávkami cca 17 hodin. Odjíždí se z Prahy – metro C Opatov (ostrůvek u výstupu z metra).

Fanda

Dobrý den, není uvedeno jestli je pláž placená nebo v ceně hotelu. Případně jaká je cena a jeli možnost i bezplatné pláže? Předem děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, většina pláží v Cattolice je placená, tzn. je nutné si na místě zakoupit plážový servis za cca 10 – 15 €/den. Tyto placené pláže mají slunečníky, lehátka, WC, převlékací kabinky, animační programy, bazény, sportovní vyžití, atd. Cca 180 m od Hotelu Plaza se však nachází také pláž volná bez těchto výše uvedených služeb, kterou lze využívat zdarma.

Radek Donát

Dobry den,
lze mit dve pristylky? Jsme 2 dospeli a 2 deti (6+8) a chteli bychom, aby mel kazdy vlastni luzko (gauc nebo palanda nam nevadi, spat 3 osoby na jedne dvojposteli ano).

 Diky.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v Hotelu Plaza jsou k dispozici pokoje s možností 2 přistýlek. Většinou se jedná o patrové postele.

Iveta

Dobry den je prosim volne misto od 8.7 2 dospely 1× 8l dite 1× 3l je mozne aby 3l spalo s nami a uplatnila se na nej sleva?platili bychom pouze 2 dospele?+au­tobus?kolik hodin z Prahy se cca jede? Moc vam dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu je zatím pokoj s možností 2 přistýlek volný. K uplatnění největší slevy na děti je nutné, aby první dítě mělo v době dovolené maximálně 6,99 let a druhé dítě max. 2,99 let. Pokud má dítě už 3 roky, tak jej hoteliér neubytuje s Vámi na lůžku zdarma, ale bude nutné pro dítě zajistit přistýlku v pokoji. Ve Vašem případě tedy budete mít 3leté dítě na přistýlce zdarma a 8leté dítě na přistýlce za doplatek 5490 Kč. Cena za autobusovou dopravu je 2190 Kč na osobu. Z Prahy se odjíždí cca v 13.00 hodin.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru