Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rodinná dovolená v Itálii: s polopenzí a ubytováním pro dítě do 12 let zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Itálie (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ševčík

Dobrý den, je na místě český delegát?

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto hotelu není fyzicky přítomen delegát, ale poskytujeme pomoc klientům v českém jazyce na telefonu. V pokynech k odjezdu Vám bude sděleno číslo na hotlinku, kam můžete volat v případě jakýchkoliv problémů.

Lenka Rejtharova

Dobrý den jsme 2 dospělí,3 děti 5,8,11let,termín 22.7–29.7 pokud možno apartmán polopenze .diky Lenka

CK České kormidlo

Dobrý den, v Hotelu Elvezia jsou největší pokoje dostupné pouze dvoulůžkové s možností 2 přistýlek. Pět osob nám v žádném pokoji neubytují, je mi líto.

Leontýna

Dobrý den, je pláž písčitá nebo kamenná? A jaký je vstup do moře, písčitý? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, pláže jsou písčité včetně vstupu do moře.

Ivana Urbanová

Dobrý den,je k ubytování automaticky parkovací místo?

CK České kormidlo

Dobrý den, k ubytování není automaticky přiděleno parkovací místo. Parkování lze pouze rezervovat předem v CK a platba ve výši 5 €/auto/den je přímo na místě.

Milan Vanĕk

Dobry den, chci se zeptat kolik bude stat pobyt s dopravou jestlize jede jedna dospela osoba a jedno dite (11let). Jelikoz jsem z Prahy, jestli muzu zaplatit celou castku v hotovosti na pobocce slevomatu. Dale me zajima, jestli mate volny termin od 30.6. A dale me zajima odkud a v kolik se z Prahy a do Prahy jede..tj. misto a cas. Dekuji moc za odpovedi.

CK České kormidlo

Dobrý den, doprava je za stejnou cenu pro všechny, protože se platí za obsazené sedadlo. Pro Vámi vybraný zájezd je doprava za 2590 Kč na osobu. Ohledně platby voucheru Vám poradí na zákaznické lince Slevomatu. Od 30.6. máme ještě volný dvoulůžkový pokoj. Z Prahy se odjíždí od Opatova (metro stanice C) cca v 13.00 hodin.

Martin

Dobrý,den,jestli tomu dobře rozumím,tak to bude 3krat 7590kc+4krat 2590kc doprava?děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, je to tak.

Martin

Dobrý den,kolik nás bude stát celkové pobyt pro 2dospele a 2deti(7,17roku),tzn­.i s dopravou v termínu od 15.7–22.7?děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, 17leté dítě se počítá jako dospělá osoba, tzn. že bude nutné zakoupit 3× voucher ze Slevomatu a 7leté dítě na přistýlce má pobyt zadarmo. Autobusová doprava je za příplatek 2590 Kč na osobu. Tuto cenu platí i děti, jelikož je to cena za sedadlo v autobusu.

Hana Prchlíková

Dobry den,
Lze nejak zkombinovat pobyt pro jednu dospelou osobu a dve deti 11 a 8 let? Pobyt autobusem v terminu od 8.7.? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v každém pokoji se vždy hradí 2× cena za dospělou osobu a poté se řeší děti na přistýlkách, jestli jsou zdarma nebo za příplatek. Ve Vašem případě byste uhradila 2× cenu voucheru, dítě na přistýlce by mělo pobyt zdarma a doplatek za autobusovou dopravu by byl 3× 2590 Kč. Ve Vámi vybraném termínu jsou zatím pokoje volné.

Roman Fedorchuk

KdyZ bude 1 dite 5 let a 3 dospelych
Tak mam i 4 luzko zaplatit

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, bude nutné zakoupit 3 vouchery pro všechny dospělé osoby. Dítě na přistýlce do 11,99 let má pobyt zdarma.

Karel

Dobrý den, prosím o info zdali je ještě volný pokoj pro dvě osoby a kalkulaci pro dvě osoby doprava vlastní.. v termínu 1.7.- 8.7. a dále kontaktní adresu kde vás mohu navštívit. Děkuji Karel

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v termínu od 1.7. máme ještě volné pokoje. Kalkulace je stejná jako 2× cena voucheru. Naše CK sídlí v Brně na ulici Okružní 783/39 a ještě máme pobočku v Hranicích na Moravě – Masarykovo nám. 16.

Monika Z.

D.den, chtela bych se zeptat na volnou kapacitu pro 2 dospele a 1 dite (9let) v terminu od 8.7.2017 s vlastni dopravou. Dekuji za odpoved.

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu jsou zatím volné pokoje. 9leté dítě na přistýlce má pobyt s polopenzí zdarma.

Jarmila Hostašová

Dobrý den,
prosím pěkně jsme rodina s třemi dětmi (2×6 let + 12 let), zajímá mě kolik voucheru bychom museli koupit (termín 29.7–5.8.), doplatky za děti a zda bychom byli ubytováni v jednom pokoji?
Děkuji za odpověď.
Jarmila H.

CK České kormidlo

Dobrý den, v žádném hotelovém pokoji, který máme v nabídce není možnost ubytovat 2 dospělé osoby a 3 děti. Pokud preferujete ubytování v hotelu, tak bude nutné zakoupení 2 hotelových pokojů. Ve Vámi vybraném termínu dovolené jsou ještě pokoje volné, ale bude nutné zakoupení 4 voucherů pro dospělou osobu. Jinak máme v nabídce i apartmánové ubytování, kde lze v některých apartmánech ubytovat až 5 osob.

Michaela Špačková

Dobrý den,byl by prosím Vás volný pokoj pro 2dospělé a 1dítě(10let) a to v termínu 21.7–30.7?A jaká by byla prosím Vás cena?To dítě je úplně zdarma(to se týká i polopenze a dopravy).
Děkuji M.Špačková

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu již není volný žádný pokoj s přistýlkou. Volno je však týden před, tj. od 15.7. a také týden po, tj. od 29.7.2017. Dítě na přistýlce má zdarma ubytování a stravování v hotelu, autobusovou dopravu platí.

Gagová

Dobrý den, jsme rodina o 3dospělých, je možné 3lůžkový pokoj, jako je na jedné z fotek, příp., 2lůžkový s pevnou přistýlkou? Jsme ze Zlína, takže nástupní místo je Prostějov nebo spíše Brno )svozové místo) a v kolik hodin se přibližně odjíždí z Brna a v kolik hodin se vrací zpět? Chtěli bychom termín 30.6. – 9.7. Děkuji Vám za odpověďi. Z.Gagová

CK České kormidlo

Dobrý den, dostupné pokoje jsou pouze dvoulůžkové s přistýlkami. Z Brna se odjíždí cca v 16.30 hodin. Příjezd zpět do ČR bývá v ranních/dopo­ledních hodinách, záleží na času odjezdu z Itálie a také dopravní situaci na pozemních komunikacích. V termínu od 30.6. jsou ještě volné pokoje.

Jitka Maxianova

prosím 29.7 – 5.8. pro dve rodiny bez dopravy prvni: 2 dospeli,2deti (9,11) , druha 3dospeli 1 dite (7).prosim o kalkulaci dekuji Jitka

CK České kormidlo

Dobrý den, pokoje v tomto termínu jsou ještě volné. Dítě na 1. přistýlce do 11,99 let je zdarma a druhé dítě na 2. přistýlce je v tomto termínu za 4390 Kč. Dospělá osoba na přistýlce je za 7990 Kč, tzn. za cenu voucheru.

Jana

Dobrý den kolik by jsme dopláceli za děti,jedno má 8 druhé 2 ??Dekuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, jedno dítě na přistýlce je zcela zdarma a za druhé se doplácí podle vybraného termínu zájezdu (3990 – 4390 Kč).

Barbara Kassakova

Dobrý deň,koľko je,prosím,doplatok za autobusovú dopravu pre dieťa,ktoré má pobyt zdarma? Ďakujem.

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusová doprava k zájezdu je za 2590 Kč/osoba.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru