Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zájezd za barvami Provence a mořem s dopravou a 3× ubytování se snídaní

4,3 / 5 CK Wisnar Alpy - Francie (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Roman apl

Je cas kazdy den na koupani v mori?

CK Wisnar

Dobrý den pane Romane,

koupat se můžete 2.den zájezdu v Cannes 😎🌞🏖, ke budete trávit 9 hodin, takže na koupání i slunění bude dostatek času přímo na vyhlášených plážích u palmové promenády La Croisette, nedaleko Festivalového paláce. Čas na koupání budete mít i v případě, že se se vydáte na výlet lodí na některý z Lerinských ostrovů 😊.

Krátké koupání pak bude možné ještě 4.den v přimořském městečku St. Maries de La Mer.

Pokud se však chcete koupat každý den, doporučujeme Vám zájezd na Azurové pobřeží: Nice – Cannes – ostrov Porquerolles – Monaco. Máme volná místa ještě v termínu 21.9. – 25.9.2017 😊.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Petra

Dobrý den,
V kolik hodin se vyjíždí z Prahy a je snídaně zahrnuta v ceně zájezdů ?
Děkuji za odpovéď

CK Wisnar

Dobrý večer Paní Petro,

z Prahy je plánován odjezd kolem 14.hodiny, přesný čas bude specifikován v informacích k zájezdu, které klientům zasíláme 10 dni před odjezdem. 3 snídaně jsou zahrnuty již v ceně.

Zdraví team CK WISNAR

Ivana

Dobrý den, už se mi s Vaší CK stalo, že se neodjíždělo z konkrétních nástupních míst, přestože byl požadavek včas zadán. Prosím tedy o informaci, zda můžeme počítat s tím, že se bude odjíždět ze Zlína nebo alespoň z Přerova. Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Ivano,

vždy naše klienty upozorňujeme, že musí být minimálně 15 osob z příplatkových nástupních míst, aby byl svoz realizován. Nyní Vám mohu potvrdit, že se na 100% pojede z Ostravy, N. Jičína, Olomouce, Brna a Prahy.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Karolina

Dobrý den, moc mě zaujal Váš zájezd. Ráda bych se zeptala zda pojedete patrovým či normálním autobusem a zda v případně cesty jednotlivce doobsazujete pokoj. Moc děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Karolíno,

na tento zájezd pojedete krásným klimatizovaným autokarem s WC, nejedná se o patrový autobus. V případě zakoupení pouze jednoho voucheru, je nutné uhradit CK příplatek za neobsazené lůžko v pokoji ve výši 2 500 Kč. Pokud bychom k Vám sehnali ženu na doobsazení pokoje, tento příplatek bychom Vám vrátili.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

lea

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli je zajezd vhody pro dite 13 let, ubytovani je vzdy ve stejnem hotelu nebo se prejizdi ? Dekuji.

CK Wisnar

Dobrý den,

zájezd můžeme doporučit i pro osobu ve věku13 let. Ubytování je realizováno na dvou místech, tj. přejíždi se pouze jednou, poté je zajištěn nocleh 2× na stejném hotelu.

Pěkný den přeje team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru