Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pečlivá manikúra včetně lakování barevným gel lakem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
H.

Žádám vás, abyste nepřekrucovala fakta. Byla jsem objednána v sobotu po obědě, rovněž v rámci prodloužené ho víkendu, protože byly 2 po sobě, pokud jste si všimla. Volala jsem po obědě, v době, kdy jsem byla přesně před týdnem objednána!! Nebo v půl druhé je pro vás brzo ráno?? Myslím, ze každý, kdo si přečte vaše reakce, si obrázek o vaší úrovni udělá sám!!

H.

Dobrý den, rozhodně jsem nevolala ani ve tři ráno ani ve státní svátek. Volala jsem v sobotu po obědě, protože přesně v tu dobu jsem byla objednaná minulou sobotu. Právě proto jsem si dovolila volat v sobotu a naivně jsem se domnívala, že budu mluvit s manikérkou. Místo toho jsem byla hrubě odbyta asi majitelkou, která mi následně položila telefon. To skutečně není korektní jednání se zákazníkem!

H.

Podnik nedoporučuji, manikérka sice celkem pečlivá a milá, ale arogance pravděpodobně majitelky „salonu“ to všechno pohřbila. Neprofesionální, nepříjemné jednání se zákaznicemi. Navíc prostředí salonu není příjemné.

Nail expert Kodi

Dobrý den )
Když voláte ve 3 ráno nebo v 8 když máte státní svátek tak myslím že jsem byla hodně slušná… Buďte ráda že ten mob.nezvedl manžel.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru