Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Solná komora, Berchtesgaden i Orlí hnízdo s ubytováním na 2 noci a snídaní

4,3 / 5 CK Wisnar Alpy - Rakousko 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Adamčíková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat k zájezdu: autokar, kterým pojedeme, má i vlastní wc? Dělají se po cestě i nějaké zastávky? Pak by mě zajímalo, jak dlouho ,zhruba, by trvala cesta z Ostravy na místo (do Rakouska)?
Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Lenko,

všechny autobusy, které používáme jsou nové a moderní, jsou bezpečné a vybaveny vším komfortem. WC je samozřejmostí 😊. Zastávky se během cesty uskutečňují cca co 4 hodiny, na velkých dálničních motorestech, kde je možné se občerstvit, a také provést hygienu. Odjezd z Ostravy je plánován v pozdních večerních hodinách.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Vasek Kolman

Dobry den, muzu se zeptat to jezero s kostelem co je jako uvodni fotka , tam se taky pojede? jak se jmenuje to jezero? moc se mi to libi.
 Dekuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Vašku,

druhý den zájezdu máme v programu oblast Solné komory. Pojedeme nádhernou krajinou kolem jezer v oblasti Traunsee. Zastavíme se v malebném městečku Gmunden, s pitoreskní budovou radnice i vodním zámkem Ort. Dále krátká zastávka na Traunkirchen se stejnojmennou vesničkou. Na skále se vypíná kostelík Pfarrkirche s Johanneskapelle, který je zobrazen na úvodní fotografii 😉.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Blanka Stehlíková

V kolik asi hodin se odjíždí z Brna? Jede se na Prahu, nebo Mikulov? Díky Blanka

CK Wisnar

Dobrý den paní Blanko,

odjezd z Brna je plánován na pozdní večerní hodiny, přesné časy odjezdu obdrží klienti v instrukcích k odjezdu, které zasíláme asi 10 dní před odjezdem zájezdu. Jedná se o trasu B, která vede z Brna na Mikulov.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Libuše Panáková

Dobrý den, kolik doporučujete mít sebou eur na vstupy? Děkuji Panáková

CK Wisnar

Dobrý den paní Libuše,

omlouváme se za předchozí informace, odpověď se vztahovala k jinému zájezdu. Počítejte orientačně cca 80 eur, podrobné informace ohledně výše možných vstupů obdrží klienti cca 10 dní před odjezdem zájezdu. Vstupy nejsou povinné, vyberete si jen co budete chtít.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru