Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Tichá

Dobrý den, mám žilky na jedné noze a pak u nosu. Jaký voucher si mám objednat?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Evo, vemte si žilky nohy a s nosem to nějak vyřešíme (tak, abyste byla spokojená). Tešíme se na Vás!

Marcela

Dobrý den,
na nohou mam žilky a ve velkém množství. Bude mi stačit jeden voucher?
Děkuji za odpověď

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Marcelo. Velké množství žilek na nohou ještě neznamená, že je lze všechny odstranit laserem. Doporučujeme zatím 1 voucher, pak vstupní konzultaci, kde paní doktorka posoudí, jak velká část žilek se odstraní sklerotizací a jaká část laserem (doufáme, že ještě nejste zralá na operaci). Začíná se sklerotizací a zhruba po měsíci se dočistí laserem. V případě opakování procedurky Vám již jako stálé klientce zvýhodníme cenu :-). Přijďte co nejdříve, nejlépe v PO 20.3.2017 od 16h do 18h. Do léta už zůstávají pouze 3 měsíce. Dá se to ještě krásně stihnout. Pokud by se Vám to nehodilo, nevadí, vymyslíme spolu jiný scénář. Prosíme zavolejte nám, domluvíme se. Těšíme se na Vás!

Kristina

Dobrý den,

byla jsem na odstranění žilek na obou nohou a chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá hojení? Připadá mi, že teď mám více žilek, než jsem měla předtím a začaly mě nohy bolet (mám pocit oteklých nohou), přitom žádnou větší zátěž nemám.
Jsou to 3,5 týdny, co jsem proceduru absolvovala. Prosím o radu.
P.S. Doporučení paní doktorky byla dodržena (žádný sport po dobu 2 týdnů, pravidelné mazání nohou zvlhčujícím krémem, opatrné zacházení s ošetřenou pokožkou)

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Kristino, nejlepší by bylo, pokud byste mohla přijít na kontrolní návštěvu a s paní doktorkou vše probrat osobně. Každý ošetřovaný organismus je unikátní a může reagovat s odchylkou. V každém případě vznik žilek je projevem interního problému s tlakem, který naše pracoviště neodstraňuje. My jsme dermatologie a odstraňujeme (ne)estetické následky tohoto problému. Také to může souviset s Vaším životním stylem, zátěží nohou v zaměstnání, genetickou predispozicí atd. K odstranění pocitu oteklých nohou pomáhá přístrojová lymfodrenáž. Až přijdete na kontrolu k paní doktorce, můžeme Vaší návštěvu využít zároveň k přístrojové lymfodrenáži, budete-li chtít. Na případných kontraindikacích se spolu domluvíme po telefonu, až se budete objednávat na konkrétní termín. Ideální by bylo jít ke stejné paní doktorce, která Vás už s žilkami ošetřovala a která si pamatuje Váš výchozí stav. Pokud by se Vám její termíny nehodily, tak se na Vás podívá kterákoliv naše paní doktorka podle termínu, který Vám bude nejvíce vyhovovat. Prosím zavolejte nám a něco (co by Vám pomohlo) spolu vymyslíme. Přejeme Vám příjemný víkend a těšíme se na Vás!

Milada Papíková

Dobrý den, jaká je u vás nyní délka objednací doby? tzn. první volná místa v odpoledních hodinách?
díky Milada

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Milado. Na žilky nohy (60 minutový lékařský výkon) máme volno např. v PÁ 17.3.2017 ve 13h, nebo v PÁ 24.3.2017 v 16h a 17h. Kratší ošetření (žilky obličej) umíme i dříve, např. dnes v 11:40h, v PÁ 10.3.2017 nebo v PO 13.2.2017. Nové termíny vznikají každý den, zájemcům je posíláme formou sms/WhatsApp a kdo si přeje, posunume na dřívější termínek. Zavolejte nám, domluvíme se operativně. Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru