Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Za poznáním do Říma: letenka, hotel *** v centru města se snídaní, průvodce

4,3 / 5 CK Wisnar Řím - Itálie (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Maria

Este som si precitala, ze Cena platí při obsazenosti pokoje 2 osobami, tedy při koupi 2 voucherů. My sme dvaja dospeli s 13-rocnym dietatom. Viete nam zabezpecit spolocnu izbu? V akej cene?
 Vdaka

CK Wisnar

Dobrý večer paní Mária,

v případě zájmu pro vás můžeme zajistit pokoj se třemi lůžky. Osoba nad 12 let platí stejnou cenu jako dospělý. Můžete si zakoupit 3 vouchery.

Přejeme krásný večer, team CK WISNAR

Maria

Dobry den, viete nam prosim povedat aspon priblizne odletove casy? Co sa tyka Vatikanskych muzei, Baziliky Sv. Petra atd., viete nam v pripade zaujmu sprostredkovat vstupy bez cakania? Rozumiem, ze vstupy doplacame extra.
Dakujem

CK Wisnar

Dobrý večer paní Mária,

časy odletu se můžou měnit a každý termín může být jiný. Obvykle bývá odlet tam ráno. Do Vatikánských muzeí lze objednat lístek předem, přednostní vstup lze taky pořídit na místě – je to však za příplatek. Do Baziliky Sv. Petra je vstup zdarma, zde si každý musí vystát případnou frontu. My však volíme čas návštěvy této oblasti tak, kdy zde ještě nebývá hodně lidí. Každopádně na oblast Vatikánu mají klienti dostatek času, aby vše mohli navštívit.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Radka Kolečkářová

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, cenu letenky do Říma bych si hradila sama? Přečetla jsem si a vždy jsem našla, že letenku hradíte pouze na cestu zpět. Děkuji za odpověď

CK Wisnar

Dobrý den paní Radko,

cena zájezdu samozřejmě zahrnuje letenku tam i zpět včetně letištních poplatků.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Radka

Dobrý den, vstupné např. do Vatikánských muzeí a pod. je v ceně zájezdu, nebo si hradí každý sám? A jaká je výše vstupného. Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Radko,

cena zájezdu je nízká, a proto v ní nejsou ceny vstupného zahrnuty. Tyto si platí každý účastník sám. Vstupy nejsou povinné, každý si vybere dle vlastního zájmu.
Podrobný a aktuální rozpis možných vstupů obdrží účastníci zájezdu v instrukcich k odjezdu, které zasíláme minimálně 10 dní před odjezdem.

Zdraví team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru