Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Malířem za víkend – kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Ježková Dana

Dobrý den, když zakoupím poukaz na slevomatu, u kterého je doba platnosti do 31.7.2017 , bude možné ho uplatnit až v září? Jsem z Ústí nad Labem a u nás máte psaný termín 2.,3. září. Děkuji Ježková Ještě se chci zeptat zda je kurz vhodný i pro 15 ti letou slečnu, která ráda maluje, ale nikam na žádné hodiny malování nechodila.

Atelier Mozaika

Dobrý den,
Děkujeme za Váš zájem. Ano, je to možné, ale, prosím, abyste si na tento kurz vytvořila registraci přes náš e-mail: info@ateliermozaika.cz, pro rezervaci nám tam prosím uveďte jméno, příjmení a tel. číslo účastníka, pak také číslo voucheru a právě datum jeho platnosti, kterou pak evidujeme a v případě nutnosti ji právě můžeme prodloužit.
Ano, kurz je vhodný i pro děti, my doporučujeme min. věk 12 let, což dcera splňuje a pokud ráda maluje a baví ji to, nevidíme žádný problém :)
Hezký den, Atelier Mozaika

Soňa Píhová

Dobrý den, prosím Vás je možné zakoupit teď tento poukaz a zúčastnit se kurzu až například v srpnovém termínu? Předem díky za odpověď.

Atelier Mozaika

Dobrý den,
Ano, samozřejmě, je možné zakoupit poukaz nyní, poté nám zašlete jeho kód a my Vám na základě toho rezervujeme termín, který si Vy vyberete. Přejeme krásný den Atelier Mozaika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru