Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Poznávací zájezd do Norska: ubytování se snídaní, trajekty a úchvatná příroda

4,3 / 5 CK Wisnar Oslo - Norsko (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli je v ceně zahrnuté storno pojištění a pojištění proti úpadku. Děkuji :-)

CK Wisnar

Dobrý den paní Lenko,

pojištění CK proti úpadku je samozřejmě zahrnuto v ceně zájezdu. Bez tohoto pojištění by žádná CK nemohla pořádat zájezdy. Co se týče pojištěšní LVZ a storna, toto si každý klient v případě zájmu zajišťuje sám.

Přejeme pěkný den. team CK WISNAR

Lenka

Dobrý den, nikde již nemohu najít aktuální výši vstupů, které jste uváděli v odpovědi z předchozího zájezdu do Norska, který jste nabízeli přes Slevomat, tak jak odkazuje v odpovědi paní Petře Štumpfové.
A ještě bych se chtěla zeptat, zda je možné si na turistických ubytovnách, když není možné objednat večeře, uvařit čaj nebo kafe popř. nějaké těstoviny či polévku z pytlíku… Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Lenko,

večeře nelze objednat předem, můžete si je koupit na místě dle vlastního výběru a volby😉 . Kávu a čaj je možno zakoupit v autobuse, kde je k dispozici automat na teplé nápoje, případně si klienti mohou vzít vlastní rychlovarnou konvici na zalití instantních potravin. Informace o vstupech naleznete v odpovědi u zájezdu Norsko 1.8. – 6.8.2017. Aktuální ceny vstupů pak obdrží účastníci zájezdu v pokynech k odjezdu, cca 10 dní před odjezdem zájezdu.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Marie Froňková

Ahoj, je tu někdo kdo jede také na tento zájezd? Jestli chcete,můžeme se prozatím zkontaktovat na facebooku.:) Marie Meruš Froňková, nebo napište na mail: m.fronkova93@gmail.com :)
Těšíme se.

Borovcová

Dobrý den, jak fyzicky tento zájezd je náročný? Chůze do kopců, z kopců, jak dlouhé trasy? Jsme již starší lidé. Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Borovcová,

zájezd není vůbec fyzicky náročný, nejde o pěší turistiku, jen o kratší nenáročné procházky. Nemusíte mít obavy, všude Vás doveze autobus 😊. Sedmý den zájezdu je v programu cca 4 hodinová tůra, kterou však nemusíte absolvovat, je určena jen pro zájemce, tak jak je pśano v programu zájezdu.

Přejeme hezké odpoledne, team CK WISNAR

Ivana Vomáčková

Dobrý den,
zaujal nás váš zájezd a je nás 6 ( 3 páry). Můžete nám, prosím, zajistit ubytování i místa v autobuse vedle sebe? Mám objednat 6 voucherů, nebo každý pár zvlášť ze své mail. adresy?
Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Ivano,

místa v buse vedle sebe jsou u nás pro skupinky samozřejmostí 😉. Při ubytování se budeme také snažit vyhovět v rámci možností Vašemu požadavku. Co se týče voucherů, záleží na Vás jakou možnost si vyberete – dle toho jak budete platit. Pokud bude platit každý pár za sebe, asi bude pragmatičnějši, aby každá dvojice provedla vše sama. Na smlouvy o zájezdu pak uvedeme, že cestujete společně, abychom Vás usadili a ubytovali dle domluvy 😊.

Přejeme krásné odpoledne, team CK WISNAR

Marek

Dobrý den., chtěl bych se zeptat,ohledně ceny zájezdu? Píšete , cena pro jednu osobu. No platí při koupy , Dvou voucherů. Nakolik jsem sám, a mněl bych zájem, o zájezd. Kolik by byla cena zájezdu? Děkuj Marek

CK Wisnar

Dobrý den pane Marku,

ubytování je zajištěno ve 2lůžkových pokojích, proto je potřeba koupit 2 vouchery. Pokoj jednou osobou obsadit nemůžeme, protože by nám pak chyběly lůžka a již není možné kapacitu navýšit. Bohužel v současné chvíli nemáme ani žádného muže, kterého bychom k Vám mohli doobsadit.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

milena

Dobrý den , prosím nemáte podrobný popis celého zájezdu? Velmi mne zaujal. děkuji Milena

CK Wisnar

Dobrý den paní Mileno,

těší nás, že Vás zaujal náš zájezd do Norska. Program zájezdu naleznete na našich webových stránkách: www.wisnar.cz., nebo také kliknutím na odkaz „program zájezdu“ na příslušné prezentaci na Slevomatu.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Petra Štumpfová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat – píšete příplatky za vstupy do objektů – kolik asi je potom celková výše příplatků?
Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Petro,

V pojmu „příplatky za vstupy“ je myšleno, že vstupy nejsou v ceně zájezdu, avšak tyto nejsou povinné. Záleží na Vás co si vyberete, dle svých zájmů. Aktuální výši vstupů klienti obdrží cca 10 dní před odjezdem zájezdu v informacích k odjezdu. Pokud máte zájem, podívejte se na odpovědi z předchozího zájezdu do Norska, který jsme nabízeli přes Slevomat. V jedné z odpovědí naleznete ucelený přehled vstupů a cen.

Zdraví team CK WISNAR

Marie

Dobrý den, prosím bylo by možné uvést místa ubytování? Pochopila jsem. Že budeme pokaždé spát jinde? Ráda bych viděla na typy ubytování, včetně sociálního zařízení. Je možné si v Mistr ubytování zajistit večeře po návratu výletu? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Marie,

v Norsku máme zajištěný turistický typ ubytování, odpovídající ceně zájezdu. Jedná se tedy horské chaty, případně i menší chatky a horské ubytovny. Vzhledem k tomu, že se jedná o poznávací okruh, pokaždé je zajištěno ubytování na jiném místě, které je umístěno v lokalitě v rámci uvedeného programu. Večeře si v případě zájmu můžete zakoupit sama na místě. Nejedná se o místa mimo civilizaci, takže určitě budete mít možnost navštívit místní restaurace a ochutnat norské speciality včetně výtečných ryb.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Veronika

Dobrý den,

v jakém věku se dítě může zúčastnit tohoto zájezdu? Platí se i za něj? Od kolika nebo do kolika let, ano ne. Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Veroniko,

vzhledem k tomu, že se jedná o poznávací zájezd, platí každý ůčastník zájezdu bez rozdílů věku. Každý účastník zájezdu musí mít vlastní sedadlo v autobuse. Co se týče věku dítěte, toto není nijak omezeno ani specifikováno. Z našeho pohledu je však ideální, aby dítě bylo alespoň v předškolním věku. Jinak ze zájezdu asi nebude mít očekávané zážitky a Vy také ne. Zaleží na Vás a na dítěti, jak je zcestovalé a jestli zvládne cestu autobusem a také jestli svým chováním nebude narušovat pohodlí jiným cestujícím. Kratší zájezdy 4–5 denní , děti v předškolním věku zvládají bez problémů, je třeba vše zvážit, protože každé dítě je jiné 😉.

Zdraví team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru