Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zájezd do Paříže a Versailles: doprava a 2 noci v hotelu – 7 termínů vč. silvestra

4,3 / 5 CK Wisnar Paříž - Francie (mapa) 332 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika Kosová

Dobrý den.Lze mit třlůžkový pokoj?

CK Wisnar

Dobrý den paní Moniko,

pokud budete mít zájem, můžeme Vám zajistit pokoj pro 3 osoby.

Zdraví team CK WISNAR

P.B

Dobry den,
kolik euro zhruba bude stat metro?
A pokud nebudeme chtit na vsechny pamatky ,ale jen na par ,je mozne v dobe ,kdy je skupina na prohlidce nektere z uvedeneych pamatek se jit projit po okoli/meste? Nemusime na vsechny pamatky?..Nejsme moc na pamatky,jde nam spis o mesto :) Pokud mi jeste neni 26 staci kdyz se prokazi OP nebo musim mit pas?
Jeste jeden pitomi dotaz, nevime vubec kolik euro sebou. Nejake pamatky ,ne vsechny, nejake jidlo(nejsme narocny). Jestli staci zhruba 200–300euro pro 2 osoby? Je to malo? Moc? Dekuji …

CK Wisnar

Dobrý večer,

na metro při pohybu se skupinou v rámci prohlídky nebudete potřebovat žádné eura, protože jezdíme našim autokarem + pěší prohlídky. Pokud nebudete chtít, nemusíte se skupinou vůbec chodit, a můžete si program zorganizovat dle vlastních představ. Na zájezd Vám stačí OP, v případě, že máte do 26. let, máte vstupy do státních památek ZDARMA 😊, na základě předložení jakéhokoliv dokladu. Na základní vstupy ( pokud budete chtít) Vám bude stačit cca 55 eur na osobu. Částka, kterou uvádíte by Vám měla bohatě stačit 😊.

Zdraví team CK WISNAR

Iveta

dobry den mam mozna blbou otazku ale chci se zetat kdyz by semnou jel pritel toho 28.12 tak to musim koupit 2× ? nebo to je zajezd pro 2 a do kdy se to musi zaplatit moc s v tom neorientuji dekuji za odpoved :-)

CK Wisnar

Dobrý den paní Iveto,

cena zájezdu je za osobu, pokud pojedou 2 osoby musíte koupit voucher 2×.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Jiří

Dobrý den, měl bych zájem o termín od 25.10. Najde se někdo na obsazení druhého lůžka? V případě zájmu pište prosím na, ji.vrzal@tiscali.cz . Děkuji

Vojtěch Ryvola

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v kolik hodin by byl 31.12. 2017 návrat z Paříže zpátky do ČR?
 Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Vojtěchu,

návrat do ČR je až 1.1.2018, protože z Paříže se odjíždí až po silvestrovských oslavách po půlnoci. Do ČR přijíždíme obvykle v dopoledních hodinách, v Praze jsme před polednem. Záleží z jakého nástupního místa pojedete.

Hezký den přeje team CK WISNAR

Pavla

Dobrý den,měla bych zájem o termín na Silvestra.Nějaký dobrovolník na obsazení druhého lůžka?Prosím pište v případě zájmu na pajusenecka@seznam.cz Děkuji

Lenka

Dobry den. Zajimalo by me, jestli je mozne koupit tento zajezd jen pro jednu osobu bez priplatku za jednoluzkovy pokoj. Jako ze bych byla na dvouluzkovem pokoji s nekym cizim, s nekym kdo jede na zajezd taky sam. Mela bych zajem o termin od 25.10. Dekuji za odpoved. Lenka

CK Wisnar

Dobrý den,

ohledně tohoto dotazu nás prosím kontaktujte na tel. 603 564 598, sdělíme Vám podrobné info.

Zdraví team CK WISNAR

Kinová Karolína

Zdravím, chci se zeptat jestli s nami musi nekdo nad 18let. Nebo jestli by stacil nejaky oficialni souhlas rodicu s podpisem? Kdyz je nam 17.
Dekuji Kinová.😊😊

CK Wisnar

Dobrý den Karolíno,

stačí souhlas rodičů 😊 a můžete se přihlásit.

Pěkný den přeje team CK WISNAR

Petra Pustkova

Dobrý den, chci se zeptat zda v říjnovém termínu nastupuje dostatečný počet osob z Frýdku-Místku případně z Ostravy.
Děkuji
S pozdravem Petra Pustková

CK Wisnar

Dobrý den paní Petro,

v každém termínu odjíždíme z Ostravy i z Frýdku Místku, jelikož uvedená nástupní místa máme po trase, a navíc z uvedených oblastí máme i hodně klientů 😊 . Nemusíte mít žádné obavy a můžete si koupit voucher.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Lucie Poláková

Dobrý den, rádi bychom zakoupili voucher na říjnový termín. Chceme zakoupit voucher jako dárek ovšem jen pro jednu osobu. Jaká by v tomto případě byla cena? Mockrát děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Lucie,

pokud pocestuje pouze 1 osoba, k ceně voucheru je potřebné doplatit cenu za neobsazené lůžko ve 2lůžkovém pokoji, tj. 2000 Kč.
Tuto částku zaplatíte až po sepsání smlouvy o zájezdu, podrobné informace Vám sdělíme v e- mailu, při potvrzení smlouvy.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Nicol Esperanza

Dobry den, budete mit volný termin pro dve os. od 7. – 12. srpna?

Dekuji za odpověď

CK Wisnar

Dobrý den paní Nicol,

srpnový termín máme již vyprodaný, ale můžeme Vám nabídnout termín 25.10.-29.10.2017 nebo Silvestr v Paříži a Versailles 😊

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Iveta

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jaká je obsazenost termínu 25. –29. 10. 2017?

Dále, v kolik by byl plánovaný odjezd z Hradce Králové?
Bylo by možné nastoupit v tento termín tam?
A jak to je s uváděným příplatkem? Platí se příplatek na osobu, nebo za zastavení jako takové?

Děkuji,
 Iveta

CK Wisnar

Dobrý den paní Iveto,

v uvedeném termínu máme ještě volná místa k dispozici, můžete si koupit voucher. Z HK se obvykle odjíždí kolem 16. hodiny. Abychom mohli realizovat svoz z tohoto nástupního místa, musí zde být minimální počtet 15 osob. Příplatek 300 Kč se počítá na osobu. Pokud si vyberete některé ze základních nástupních míst, tyto jsou bez příplatků. Klienti z HK proto obvykle nastupují v Praze.

Zdraví team CK WISNAR

Monika Kotrbová

Dobrý den, máte ještě volný termín od 25.10? Pro 2osoby? Děkuji předem za odpověď

CK Wisnar

Dobrý den paní Moniko,

v říjnovém termínu zatím místa jsou, můžete si zakoupit vouchery. Děkujeme 😊

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Monika Krahulcová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik máte ještě volných míst v termínu od 27.9 do 1.10? A v kolik hodin je přibližný odjezd a návrat do Olomouce? Zatím moc děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Moniko,

ve Vámi uvedeném termínu máme poslední 2 volná místa, tak neváhejte 😊 Odjezd z Olomouce je v cca 13.00 hod. a návrat také okolo 13.-14. hodiny.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Sabina

Dobry den,
muzete mi prosim napsat co vse je v cene?
 Dekuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Sabino,

cena zájezdu zahrnuje dopravu autokarem, ubytování v hotelu na 2 noci, 2× snídani, průvodce, pojištění CK.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Sabina Alešová

Dobry den,
mam dotaz k tomu podepsani smlouvy.
Kdyz budu posilat platbu na ucet, ktera trva 2–4 dny. Coz je cca 4. 6. a nestihme se poslat ta smouva do 9.6. je tam vice casu?

CK Wisnar

Dobrý den paní Sabino,

pokud máte zájem o termín zájezdu 23.8.-27.8.2017, doporučujeme vouchery zakoupit co nejdříve, zbývá posledních 6 míst. Poté kontaktujte naši CK tel. 739 367 502, domluvíme se na dalším postupu.

Přejeme hezký den, team CK WISNAR

Kamila Vošvrdová

Dobrý večer, máte ještě 2 volná místa v srpnovém zájezdu? 😊 A když bychom nechtěli obsolvovat všechny prohlídky můžeme si udělat svůj vlastní program?

CK Wisnar

Dobrý den paní Kamilo,

v termínu 23.8.-27.8.2017 dopro­dáváme poslední volná místa. Pokud se chcete zájezdu zúčastnit, doporučujeme co nejdříve zakoupit vouchery. Po zaplacení obdržíte kódy, které prosíme zaslat e-mailem do CK spolu s údaji o cestujících. Samozřejmě se můžete od skupiny odpojit a udělat si svůj vlastní program, vše po domluvě s průvodcem.

Přejeme hezký den, team CK WISNAR

Petr Procházka

Dobrý večer,
chtěl bych se prosím zeptat v kolik hodin je zhruba ojdezd a příjezd z Prostějova? A příplatek za nástupní místo je předpokládám x2, že? Děkuji, PP

CK Wisnar

Dobrý den pane Petře,

z Prostějova odjíždíme obvykle kolem 14. hodiny. Předpokládaný návrat je kolem oběda. V termínu na Silvestra později, protože z Paříže odjíždíme až po oslavách po půlnoci. Příplatek za odjezdové místo z Prostějova je na osobu 100 Kč.

Přejeme hezký víkend, team CK WISNAR

Lucie Zadinová

Dobrý večer,včera večer jsem zakoupila 2× zájezd na srpen. Platila jsem každý zvlášt.

  1. voucher – jsem platila přes benefity ( A kod voucheru už mi přišel na email)
2)voucher- jsem platila bankovním převodem,takže kod prijde asi v pondelí,jelikož je víkend a mám jinou banku. Nemůžu zavolat do cestovky,je už pozdě. Když tedy nahlásím kody až v pondělí nepropadnou mi vouchry? Dekuji
CK Wisnar

Dobrý večer paní Lucie,

děkujeme, že jste si zakoupila zájezd do Paříže, který pořádá naše CK. Stačí když zavoláte do CK až v úterý (v PO je státní svátek 😉). Poté Vám zašleme smlouvu o zájezdu.

Přejeme pěkný prodloužený víkend, team CK WISNAR

Lucie

Dobrý večer,
máte prosím ještě 2 volné místa v srpnovém termínu? Děkuji :-)

CK Wisnar

Dobrý večer Lucie,

v srpnovém termínu máme volná místa ještě k dispozici. Můžete si koupit voucher.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Lucie

Dobrý večer,
mám dotaz ohledně večera. Když nás večer dám příklad odveze autobus v 19:00 na hotel na noclech,je možné po ubytování jít ještě ven? Sednout si někam či se projít večer po Paříži,nebo už musíme být na hotelu:-) …A pokud si z programu zvolíme jen nějaké památky s průvodcem,je možné si na zbytek dne udělat vlastní program a poté se vždy sejít v určitý čas?
Děkuji a hezký zbytek večera :-)

CK Wisnar

Dobrý večer paní Lucie,

program si můžete zvolit dle vlastních představ, tj. část programu můžete absolvovat s průvodcem, část individuálně, nebo také vše samostatně. Rozhodnete se sami, jak Vám to bude vyhovovat. V okolí hotelu se nalézá několik restaurací, kam můžete vyrazit první večer po příjezdu na ubytováni, posedět si s přáteli a přitom ochutnat něco dobrého 😊. Dle našich zkušeností zatím nikdo neměl zájem vracet se do centra Paříže. Druhou noc přijíždíme na hotel cca ve 22.30, takže si dostatečně užijete i večerní Paříž 😊. Pokud by Vám to nestačilo, můžete se dopravit na hotel individuálně.

Přejeme hezký večer, team CK WISNAR

U

Dobrý večer,
Budete tuto akci ještě opakovat? Nebo bude na Slevomatu i jiná akce na 2 noci v Paříži?
Moc děkuji :-)

CK Wisnar

Dobrý den,

k dispozici máme jěště volná místa ve 4 termínech: 23.8. – 27.8., 27.9. – 1.10., 25.10 –29.10.2017 a silvestrovský termín 28.12. – 1.1.2018.

Zdraví team CK WISNAR

Martin

Dobrý den, máte prosím volná 4 místa na 27.9 – 1.10. ?
 Děkuji

CK Wisnar

Dobrý večer pane Martine,

v uvedeném termínu ještě volná místa máme, můžete si koupit vouchery. Děkujeme za Váš zájem.

Pěkný zbytek večera přeje team CK WISNAR

Mikešová

Dobrý den, jsou ještě 2 místa od 5.7. do 9.7. ? Děkuji, Mikešová.

CK Wisnar

Dobrý den,

v uvedeném termínu zůstává několik posledních míst. Aktuální informace Vám sdělí rezervační oddělení CK – booking@wisnar.cz.

Přejeme hezký den
Team CK Wisnar

Filip Přehnálek

Dobrý den, máte ještě volná místa pro 2 osoby k datu 5.7– 9.7. 2017 ? A ještě bych měl otázku ohledně zvolení místa odjezdu kde se tato informace má uvést. Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Filipe,

ve Vámi uvedeném termínu již doprodáváme poslední volná místa. Doporučujeme zakoupit vouchery co nejdříve. Po zaplacení obdržíte kódy voucherů, které prosíme zaslat spolu s údaji o cestujících do naší CK a také zvolené nástupní místo. Na základě zaslaných údajů s Vámi sepíšeme Smlouvu o zájezdu.

Přejeme pěkný den, team CK Wisnar.

Mona Móňa Kotrbová

Dobrý den, máte volný termín na 4.5–8.5 ? Děkuji za odpověď Kotrbová Monika

CK Wisnar

Dobrý den paní Kotrbová,

květnový termín je již zcela vyprodán. Můžeme Vám nabídnout ještě několik volných míst v termínu 5.7. – 9.7.20017, nebo pak další termíny v pořadí a to v srpnu, v září, v říjnu a v prosinci.

Za zvážení stojí ještě Paříž Speciál v termínu 12.7. – 16.7.2017, kde je výhoda využití státních muzeí ZDARMA.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Marta

Dobrý den,
chci se zeptat: Odkud z Prahy se bude odjizdet? Je pobliz metro?
Děkuji.
 M.

CK Wisnar

Dobrý den paní Marto,

na každý náš zájezd odjíždíme z Prahy z Jižního města, přímo ze zastávky nad stanicí metra C, která je v dobré dostupnosti na další MHD. V instrukcích k odjezdu bude uvedena přesná adresa místa odjezdu, které účastníci zájezdu obdrží 10 dní před odjezdem zájezdu.

Pěkný den přeje team CK WISNAR

Jan Tlustý

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli jsou volná místa pro dvě osoby v termínech od 5.7. – 9.7., popřípadě 23.8.-27.8.

Děkuji a přeji příjemný den

CK Wisnar

Dobrý den,

v uvedených termínech volná místa máme ještě k dispozici.


Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Jarmila Stárková

Dobrý den máte ještě volný termín od 5.7. do 9.7. pro dvě osoby s odjezdem z Hradce Králové. děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Jarmilo,

v uvedeném termínu máme ještě několik míst k dispozici. Ohledně nástupního místa z HK, volejte prosím rezervační oddělení CK – 739 367 502, 603 564 598, Po-Pa 9–17 h, kde Vám poskytnou bližší informace.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Lucie

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda máte přibližný plán na jednotlivé dny (co se jaký den navštíví).
Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Lucie,

když kliknete v textu na slovo „program“ (slovo je napsáno modrou barvou a je podtrženo), otevře se Vám celý program zájezdu, tak jak probíhá od prvniho po posledný den, a kde se dozvíte, co který den uvidíte a budete mít možnost navštívit.

Zdraví team CK WISNAR

jirka

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, když cestujeme dva jestli budeme mít vlastní pokoj?

CK Wisnar

Dobrý den pane Jirko,

samozřejmě, budete mít vlastní pokoj – protože ubytování je zajištěno ve 2 lůžkových pokojích v hotelu Premiere Classe, každý pokoj má k dispozici vlastní sociální zařízení.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Dr.Jaroslav Pour

Bude v budoucnu podobný typ záezdu,ale letecky.Autobusem ne.Díky.J.P.

CK Wisnar

Dobrý den,

zájezd pořádáme i letecky, bohužel na Slevomatu zatím není v nabídce.

Zdraví team CK WISNAR

Jirka

Dobrý večer, chci se Vas zeptat, zda máte volny termín pro 2 osoby od
5.7. –9.7 ?? A chci se Vas zeptat, kolik potřebují cca eur na památky, které máte vypsané, že navstivime.
 Děkuji

CK Wisnar

Dobrý večer pane Jirko,

v uvedeném termínu ještě volná místa máme, můžete si zakoupit voucher. Na za kladní vstupy doporučujeme cca 50 eur, vstupy však nejsou povinné a záleží co si vyberete. Podrobné informace o výši možných vstupů obdrží klienti 10 dní před odjezdem zájezdu v instrukcich k odjezdu. Osoby EU do 26 let mají státní muzea zdarma, senioři pak mohou uplatnit seniorské slevy.

Pokud byste chtěl ušetřit za vstupy, doporučujeme zájezd Paříž SPECIÁL, kde může každý využít vstupy do státních muzeí ZDARMA.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

CK Wisnar

Dobrý večer pane Jirko,

v uvedeném termínu ještě volná místa máme, můžete si zakoupit voucher. Na za kladní vstupy doporučujeme cca 50 eur, vstupy však nejsou povinné a záleží co si vyberete. Podrobné informace o výši možných vstupů obdrží klienti 10 dní před odjezdem zájezdu v instrukcích k odjezdu. Osoby EU do 26 let mají státní muzea zdarma, senioři pak mohou uplatnit seniorské slevy.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Aneta Ederová

Dobrý den, máte ještě volná 2 místa v termínu v sprnu? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Aneto,

místa v srpnu máme ještě k dispozici. Můžete si koupit voucher a začít se již nyní těšit 😉. Tak neváhejte. AU REVOIR A PARIS! 😊😊😊

Krásný den přeje team CK WISNAR

Veronika Krejčířová

Dobrý den, pokud bych si zakoupila tento voucher a chci jet s přítelem, stačí si koupit jeden nebo musím zakoupit dva? Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Veroniko,

jeden voucher = cena zájezdu pro jednu osobu ve 2 lůžkovém pokoji. Pokud tedy chcete cestovat dva, musíte koupit na Slevomatu 2 vouchery.

Zdraví team CK WISNAR

Lukáš Havelka

Dobrý den, ještě bych se zeptal kolik je v Paříži volného času v centru, například na nákupy nebo samostatnou procházku centra či návštěvu muzea? Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý večer pane Lukáši,

nemusíte mít obavy, volného času je na našich zájezdech dostatek. Budete mít čas jak na muzea, nákupy i občerstvení. Záleží pak na Vás jak si tento volný čas rozvrhnete a na co budete klást hlavní priority. Program máme sestavený a rozvržený tak, aby naši klienti poznali Paříž, ale také aby si ji mohli užít a vychutnat všemi smysly 😊.

Přejeme hezký večer, team CK WISNAR

Martin

Dobrý den, máte ještě 3 volná místa na 5–9.7.? V případě odjezdu z města s doplatkem se platí příplatek za každou osobu? 3 osoby budou ubytovány v jednom pokoji – cena v třílůžkovém pokoji by byla stejná? Předem děkuji za odpověď

CK Wisnar

Dobrý podvečer pane Martine,

na Vámi uvedený termín ještě volná místa máme, můžete si zakoupit vouchery. Pokud budete mít zájem, můžete být ubytováni v jednom pokoji. Na Slevomatu je cena stejná, v ceně již jsou zahrnuty snídaně a poplatek za vjezd do historické Paříže. Výhodou je, že nejezdíme po Paříži metrem, ale pohodlně našim autobusem😊, takže nebudete mít další náklady na přesuny po městě.

Zdraví team CK WISNAR

Lukáš Havelka

Rozdíl je v kontinentální snídani zdarma? Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den,

na Slevomatu je již v ceně 2× snídaně na hotelu a poplatek spojený s vjezdem do historické Paříže. Pokud by jste zájezd kupovali přímo u CK WISNAR, museli by jste tyto služby doplatit. Cena na SLEVOMATU je opravdu výhodnější 👍😊.

Hezkou neděli přeje CK WISNAR

CK Wisnar

Dobrý den,

Ano, v ceně jsou 2 snídaně formou volného výběru ( na sladký způsob), a ještě navíc je v ceně zahrnut poplatek za vjezd autobusu do historické Paříže.

Zdraví team CK WISNAR

Lukáš Havelka

Dobrý den u CK Wisnar lze zakoupit tento výlet za 4390 a v last minit za 3490 na ty samé termíny a do těch samých pokojů nechápu tedy v čem konkrétně spočívá vaše sleva/nesleva z 4990(na CKWisnar cena za lepší hotel) na 3490? 😃 Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den,
na Slevomatu je již v ceně 2× snídaně na hotelu a poplatek spojený s vjezdem do historické Paříže. Pokud by jste zájezd kupovali přímo u CK WISNAR, museli by jste tyto služby doplatit. Cena na SLEVOMATU je opravdu výhodnější 👍😊.
Hezkou neděli přeje CK WISNAR

Zuzana

Dobrý den,

máte prosím ještě volná místa pro 2 osoby v termínu 13.4. – 17.4.2017?

Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Zuzano,

v uvedeném termínu máme ještě několik míst volných. Pokud máte zájem, můžete si zakoupit voucher. O zájezd je velký zájem, tak neváhejte. Jarní, rozkvetlá Paříž se Vám určitě bude líbit😊.

Přejeme krásný večer, team CK WISNAR

David

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, jestli po dobu zájezdu bude moci mít každý individuální program, nebo bude závislý na průvodci. Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Davide,

záleží na Vás jestli budete chtít absolvovat společnou prohlídku a program s průvodcem, nebo se rozhodnete realizovat svůj program v Paříži na základě Vašich představ individuálně. Domluvíte se na místě s průvodcem, důležité však je dostavit se na určené místo srazu při odjezdu na první nocleh a potom k odjezdu do ČR.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Sylva

Dobry den, chtěla bych se zeptat jestli se dá jet i okolo června? Děkuji sylva

CK Wisnar

Dobrý den paní Sylvo,

je nám líto ale v měsíci červen nemáme k dispozici žádný termín. Nejbližší termíny jsou 5.7. – 9.7.2017, případně 12.7. – 16.7.2017 – kde navíc lze využít 14.7. státní muzea zdarma.

Přejeme hezké odpoledne, team CK WISNAR

Hanka

Dobrý den, je stále volno v termínu od 5.7. – 9.7.?

CK Wisnar

Dobrý den paní Hanko,

uvedený termín máme ještě k dispozici. Můžete si zakoupit voucher. Děkujeme za Váš zájem.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Aneta

Dobrý den,
Když není dopředu jasné, v jakém hotelu řetězce bude ubytování, bylo by možné zveřejnit seznam, které hotely to mohou být? Některé hotely řetězce jsou totiž opravdu daleko od centra, bez jakékoli návaznosti na metro, což bych se nerada dozvěděla 10 dní před odjezdem.

CK Wisnar

Dobrý den paní Aneto,

ohledně Vašeho dotazu, kontaktujte prosím naši CK telefonicky. Děkujeme😉 .
Zdraví team CK WISNAR

Veronika

Dobrý den,
termín na květen už je vyprodaný?

CK Wisnar

Dobrý den paní Veroniko,

květnový termín je již vyprodán. O naše zájezdy je velký zájem 😊. Pokud uvažujete cestovat na jaře, máme několik míst k dispozici ještě v termínu 13.4. – 17.4.2017. Další volná místa jsou pak až od letních termínů.

Zdravíme z CK WISNAR

Andrea

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je vstup do muzea zdarma pro osoby, které již dovršily 26 let (tedy včetně).

CK Wisnar

Dobrý den paní Andreo,

vstupy zdarma jsou pouze do státních muzeí a to do dovršení 26 let (25.99) a jen pro občany EU.
Zdraví team CK WISNAR

Andrea

Děkuji za info, ještě bych se chtěla zeptat, jestli je nutný cestovní pas nebo stačí občanský průkaz. děkuji

CK Wisnar

Dobrý den,

občané EU mohou cestovat pouze s občanským průkazem.

Zdraví team CK WISNAR

Andrea

Dobrý den. Mohla bych poprosit o info ohledně hotelu, ve kterém budeme bydlet..místo a adresu? A pokud budeme nastupovat v Hradci Králové, tak přibližný čas a jestli nás na zpáteční cestě vyložíte také v HK? Děkuji Andrea

CK Wisnar

Dobré odpoledne paní Andreo,

u této nabídky na Slevomatu máme ubytování zajištěno v hotelu Premiere Classe. Jedná se o příjemný, čistý hotel, který patří do mezinárodní hotelové sítě Louvre Hotels group. Konkrétní adresu Vám však nyní neposkytneme, obdržite ji v pokynech k odjezdu, které klientům zasíláme 10 dni před odjezdem. Odjíždí více autobusů v každém termínu, proto využíváme více hotelů z této sítě. Co se týče odjezdu z HK, pokud se naplní požadovaný počet účastníků (15) z tohoto nástupního místa, tak samozřejmě můžete nastoupit i vystoupit v HK. Zavolejte do naší CK a zeptejte se na konkrétní termín.

Přejeme hezký víkend, team CK WISNAR

Zdeněk Hrouda

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je v termínu 13.-17.4. možnost, aybchom jeli 3 a mohli mít pokoj pro 3 nebo pokoj pro 2 s přistýlkou a kolik by to stálo. Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Zdeňku,

samozřejmě, že můžete cestovat i ve 3 osobách. Nemusíte mít obavy, ubytujeme Vás společně v jednom pokoji 😉. Musíte si zakoupit 3 vocuchery, na Slevomatu jiná možnost není.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Jana

Dobrý večer,
kde a kdy bych si měla pojistit storno zájezdu? Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Jano,

zájezd lze pojistit na storno v rámci komplexního pojištění , tedy včetně pojištění LVZ a jiných náležitostí. Tuto pojistku můžete zřídit u kterékoliv komerční pojišťovny ( lze i elektronicky), poté, jakmile uzavřete s CK smlouvu o zájezdu a zaplatíte. V případě zájmu Vám pojištění můžeme nabídnout také, a to u pojišťovny UNION.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

KIM

Dobry den, rada bych se zeptala jak dlouho bude zhruba trvat cesta z Prahy do Parize.

CK Wisnar

Dobrý den,

předpokládaný odjezd z Prahy je kolem 18 hodiny, příjezd do Paříže ráno před 8.00. Každé 4 hodiny se dělá bezpečnostní přestávka na velkých dálničních čerpacích stanicích, kde je možné se občerstvit.

Pěkný den přeje Team CK WISNAR

Nikola

Dobrý den,

chápu to dobře, že v ceně 3490Kč jsou zahrnuty i snídaně? Nebo si za ně musíme extra připlatit? A jsou povinné?
Děkuji.
 N.

CK Wisnar

Dobrý večer Nikolo,

ano, 2 snídaně jsou již zahrnuty v ceně. Povinné samozřejmě nejsou, pokud to myslíte tak, že byste je nevyužila a radši si déle pospala😉. V ceně jsou však kalkulovány a byla by tedy škoda je nevyužít 😉.

Přejeme krásný večer, team CK WISNAR

Karolína

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je odjezd z Prahy (ČR) v ranních hodinách, pokud ano, je možné říci v kolik hodin přibližně? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý večer paní Karolíno,

z Prahy jezdíme vždycky 😊. Odjezd z Prahy je ve večernich hodinách kolem 18.hodiny. Přesný čas specifikujeme v pokynech k odjezdu, které klientům zasíláme asi 10 dní před odjezdem.

Přejeme krásný večer, team CK WISNAR

Nikola Burešová

Dobrý den,

mám dotaz. Kolik se zhruba potřebuje eur na vstupy? Kolik doporučujete?
 Díky.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Nikolo,
záleži co všechno chcete v Paříži navštívit. Na základní památky, které většina klientů absolvuje jako je např. Eiffelova věž, muzeum Louvre, zámek ve Versailles a projížďka lodí po Seině stačí cca 50 eur. Všechny informace ohledně vstupů zasíláme klientům v pokynech k odjezdu 10 dni před odjezdem zájezdu. Vstupy nejsou povinné, záleží na Vás co si vyberete a kolik budete chtít utratit 😉. Osoby do 26 let mají státní muzea zdarma 👍.
Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru